Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Zwarte keukens

Een keuken in zwart brengt luxe, warmte en een stoere uitstraling naar uw woning. Met deze donkere keuken kunt u alle kanten op. De zwarte keuken integreren in een moderne of juist industriële woning? Alles is mogelijk! Ontdek de talloze mogelijkheden en doe zwarte keuken inspiratie op bij Mandemakers Keukens!

Zwarte keukens in verschillende stijlen

Mat zwarte keuken

Een keuken in mat zwart is bij uitstek geschikt voor een industrieel interieur. Een zwarte keuken met een matte afwerking heeft namelijk een stoere finishing touch, wat perfect aansluit bij de industriële interieurstijl. De zwart matte keuken kan ook gecreëerd worden door te kiezen voor een mat zwart keukenblad. Hiermee geeft u op een subtiele manier de keuken een zwart mat tintje. 

Industriële zwarte keuken

De populairste zwarte keuken is de industriële zwarte keuken. De industriële keuken creëert u door stoere elementen te verwerken in de ruimte. De mat zwarte kleur is een van deze mogelijkheden. Ook kunt u de zwarte keuken een industrieel tintje geven door robuuste en natuurlijke materialen, zoals metaal, staal en hout toe te voegen. In tegenstelling tot de moderne keuken, waar alles strak en luxe is afgewerkt, beschikt de zwarte industriële keuken juist over oneffenheden en ruwe randjes. Dat maakt de keuken juist zo uniek!

Landelijke zwarte keuken

Ook behoort een zwarte landelijke keuken tot de mogelijkheden. Een landelijke keuken in zwart heeft ook vaak een matte afwerking. Daarnaast wordt deze zwarte keuken afgewerkt met landelijke elementen. Denk hierbij aan een authentieke oven op pootjes, rekjes met kruiden en keukengerei aan de wanden en natuurlijke en warme details. Plaats in deze keuken bijvoorbeeld houten accessoires en groene plantjes en maak hiermee de landelijke keuken in zwart helemaal af!

Moderne zwarte keuken

Een moderne keuken in zwart kenmerkt zich door zijn strakke, luxe en minimalistische uitstraling. Deze moderne donkere keukens hebben vaak een hoogglans afwerking. Een keuken in hoogglans zwart heeft namelijk een luxe uitstraling en laat de keuken groter ogen. Ook heeft de hoogglans zwarte keuken een minimalistische uitstraling. Daarnaast wordt de zwarte moderne keuken vaak afgewerkt met luxe, inbouw keukenapparatuur. Een strakke zwarte keuken is verkrijgbaar in alle denkbare opstellingen en indelingen.

Zwart combineren met andere kleuren en materialen

Keuken in zwart met hout

Een zwarte keuken is perfect te combineren met hout. De kleur zwart heeft namelijk een stoere uitstraling en wanneer u dit combineert met de warme kleur van hout, creëert u een mooi contrast. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte keuken met houten blad. Hiermee heeft u gegarandeerd een unieke keuken. Ook kunt u kiezen voor een keuken van zwart hout. Een zwarte houten keuken combineert de stoere en warme uitstraling in één materiaal. Een hoge kastenwand met zwart eiken keukenkastjes maakt de keuken uniek.

Keuken in wit zwart

Is een zwart wit keuken iets voor u? In de keuken in zwart wit bent u verzekerd van een prachtig, opvallend contrast. Een zwarte keuken met wit blad brengt een open uitstraling naar de donkere keuken. Een groot voordeel van een donkere keuken met licht blad is dat u goed ziet wat u aan het bereiden bent. Ook qua interieurstijl kunt u met een wit met zwarte keuken alle kanten op.

Keuken in grijs zwart

De kleuren zwart en grijs zijn eenvoudig te combineren en integreren goed samen. een zwarte keuken met grijs blad is dan ook een veel gekozen optie. Een zwart grijze keuken heeft een donkere en stoere uitstraling en leent zich daarom goed in een industrieel interieur. Een grijs zwarte keuken met hoogglans afwerkingen past daarentegen ook goed bij de moderne stijl.

Zwart keuken met betonlook

Is de stoere, industriele keukenstijl iets voor u? Overweeg dan ook een zwarte keuken met beton. Het materiaal beton heeft namelijk, net als de kleur zwart, een stoere uitstraling. Hierdoor gaan dit materiaal en deze kleur goed samen. Een zwarte keuken met betonlook blad is daarom een veel gekozen optie.

Zwarte onderdelen in de keuken

Zwarte wasbak in de keuken

Met een zwarte wasbak brengt u op een subtiele manier een unieke eyecatcher naar de keuken. Deze kleur wasbak past perfect bij een zwarte keuken. Ook kan de keukenspoelbak in zwart zorgen voor een mooi contrast, zeker wanneer u kiest voor een lichter aanrechtblad. Tegenwoordig is de mat zwarte wasbak in de keuken razend populair!

Zwart keukenblad

Met een keukenblad in zwart kunt u alle kanten op. Houdt u van een luxe design uitstraling? Overweeg dan een zwart marmer blad. Een keukenblad in mat zwart past daarentegen goed bij een industriële keukenstijl. Is de landelijke keuken meer iets voor u? Een zwart werkblad van composiet of graniet past dan goed bij uw keuken. Kortom, een zwart keukenblad is voor iedere keuken geschikt.

Zwarte keukenkastjes

Keukenkastjes in zwart maken van de keuken een stoere en/of luxe ruimte. De zwarte keukendeurtjes hebben vaak een groot oppervlakte en bepalen dus voor een groot gedeelte de uitstraling in de ruimte. Zeker wanneer u kiest voor een gehele zwarte kastenwand in de keuken. Luxe en sfeer gegarandeerd!Zwart kookeiland

Heeft u de ruimte voor een luxe kookeiland? Een kookeiland in zwart is zeker een aanrader! Een keukeneiland in zwart brengt enorm veel sfeer met zich mee. Bij Mandemakers Keukens vindt u diverse keukens met kookeiland in de kleur zwart. Hierbij heeft u de keuze uit hoogglans of een kookeiland in mat zwart. Ontdek de mogelijkheden in een van onze winkels en bekijk de keukens met eigen ogen. 

Keuken accessoires in zwart

Wilt u de kleur zwart op een subtiele manier terug brengen naar de keuken? Kies dan voor zwarte keuken accessoires. Denk bijvoorbeeld aan zwarte keukengrepen, een zwart zeeppompje of zwarte rekjes aan de wand. Met zwarte accessoires geeft u de keuken een unieke finishing touch. Gaat u voor hoogglans of mat zwarte keuken accessoires? Ook deze keuze heeft invloed op de uitstraling van de ruimte.

Zwarte keuken kopen

Wilt u ook een zwarte keuken kopen? Wij raden het u zeker aan! Maar wat kost een zwarte keuken nu precies? Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en stellen samen met u de ideale keuken samen. De zwarte keuken kosten hangen uiteraard af van uw wensen en de grootte en inrichting van de keuken. Alvast online een inschatting maken van de zwarte keuken prijs? Dat kan online met de budgetplanner van Mandemakers Keukens.

Ontdek alle mogelijkheden en laat u adviseren bij Mandemakers Keukens

Wilt u meer inspiratie opdoen voor de zwarte keuken mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Hier bekijkt u keukens in verschillende kleuren en ontdekt u de talloze mogelijkheden. Bovendien kunt u met al uw vragen terecht bij onze professionele keukenexperts tijdens een afspraak. Ook kunt u geheel vrijblijvend ons gratis keukenboek aanvragen. Hierin vindt u voorbeeldkeukens in talloze stijlen en kleuren.

Welke kleuren passen er in uw huis?

Kleuren integreren in de keuken

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen.…

Lees verder

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.