Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Rode keukens

Met een rode keuken gaat u voor gewaagde keuken. Rood is een opvallende, maar geliefde kleur en straalt elegantie en warme uit. Daarbij is er veel mogelijk met een rode keuken. Er zijn diverse roodtinten verkrijgbaar, die goed passen binnen verschillende keukenstijlen.

Verschillende kleuren rood

Een rode kleur gebruiken in uw nieuwe keuken? Er zijn diverse kleuren rood verkrijgbaar. Een gewilde en tijdloze kleur is bordeaux rood. Met een bordeaux rood keuken geniet je van krachtige tint wat zorgt voor een elegante en eigentijdse uitstraling. De donkere, bordeaux rode kleur maakt uw keuken strak en stijlvol. Houdt u van een vleugje mystiek in uw ruimte waar aandacht is voor sfeer? Een ossenbloedrode keuken biedt een uitkomst. Met een ossenbloedrode keuken zorg je voor een chic en warme uitstraling in uw ruimte.

Rode keukens in verschillende stijlen

Een rode keuken komt mooi tot z’n recht in vrijwel iedere keukenstijl. Houdt u van een landelijk karakter waar u graag een warme sfeer creëert? Een rode keuken past prachtig in de landelijke keuken. Met een landelijke rode keuken combineer je op stijlvolle wijze warme en natuurlijke tinten wat zorgt voor een rustiek geheel. Liever een strak en tijdloos design waar oog is voor detail? Gebruik de rode kleur dan in de moderne keuken. Met een rode moderne keuken geniet je van een stijlvolle afwerking en een chic uitstraling.

Rood combineren met andere kleuren en materialen

Is een volledig rode keuken u net wat te veel? Overweeg dan eens rood te combineren met andere kleuren. Houdt u van een stijlvolle keuken met een vleugje mystiek? Rood en zwart zijn een mooie kleurcombinatie voor een elegante keuken. Of gaat u voor een wit rode keuken? Een keuken met een strak uiterlijk en een vernieuwend aanzicht, een echte blikvanger in uw woning. Ook experimenteren met materiaal en een rode keuken is mogelijk. De rode houten keuken is een gewilde combinatie. Een rode keuken met hout geeft een luxueus effect aan uw keuken. Het brengt sfeer in de ruimte en ziet er fraai uit. 

Rode elementen in uw keuken

U kunt ook rode elementen aan uw keuken toevoegen. Zo kunt u genieten van het mooie effect van de kleur zonder dat het te veel wordt. Ga bijvoorbeeld voor rode keukenkastjes. Een subtiele blikvanger in uw keuken. Rode keukenfrontjes laten uw keuken stralen. Een rood keukenblad kan uw keuken een interessant randje geven. Het maakt uw keuken wat warmer en sfeervoller. Een rood aanrechtblad is chic en een smaakvolle toevoeging aan uw keuken. Wellicht bent u helemaal verzot op rood of doet u juist voorzichtig met rood. Rode accessoires fleuren uw keuken op! Een rood koffiezetapparaat, of een rode keukenmachine? Zet het op uw aanrecht en de rode kleur voegt meteen een unieke sfeer toe aan uw keuken. 

Een rode keuken kopen

De prijs van een rode keuken is afhankelijk van diverse factoren. De gemiddelde prijs varieert tussen de €7.000- en 25.000,-. Onder andere de grootte en het materiaal van uw keuken bepaalt de prijs, maar ook het gewenste keukenapparatuur is bepalend. De kosten van een nieuwe rode keuken zijn dus niet zomaar te bepalen. Onze keukenadviseurs helpen je graag met het bepalen van het budget voor uw nieuwe, rode keuken. 

Een rode keuken voor u?

Heeft u interesse in een rode keuken? Of wilt u eens langskomen om ons aanbod te bekijken? Maak dan snel een afspraak met één van onze keukenadviseurs. We zien u dan graag in één van onze showrooms.

Welke kleuren passen er in uw huis?

Kleuren integreren in de keuken

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen.…

Lees verder

In de keuken heeft u diverse mogelijkheden om kleuren terug te laten komen. Wilt u een kleur opvallend laten terugkomen? Denk dan aan gekleurde keukenkastjes. Liever subtiel? Dit kan bijvoorbeeld met accessoires. Om u een idee te geven hoe kleuren geïntegreerd kunnen worden in de keuken, lichten we de mogelijkheden voor u uit.