Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Keukens op maat, uniek van schets tot eindproduct

Van de eerste potloodschets tot het vakkundig geïnstalleerde eindproduct. En alles wat daar tussen zit. Keukens op maat sluiten volledig aan bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren. U beslist zelf tot in detail hoe de indeling van het kookvertrek eruit komt te zien, welke materialen, apparaten en functies gebruikt worden en welke kleuren de boventoon voeren. Maatwerk keukens van de bovenste plank, uniek in alle opzichten. Een woon- en leefkeuken, geknipt voor uw huisindeling én voor een scherpe prijs; wiens handen beginnen nu niet te jeuken?
 

Een keuken op maat betaalbaar?

Het beste nieuws? Een keuken op maat is dichterbij dan u denkt want het hoeft niet altijd een vermogen te kosten. Bij Mandemakers Keukens kunt u kiezen uit maatwerk keukens in verschillende stijlen én prijscategorieën. Zo bent u, afhankelijk van de keukeninrichting, -afmeting en -indeling, voor een bedrag vanaf 5000 euro de trotse eigenaar van een keuken op maat. Wilt u de bestaande keuken in uw (nieuwe) huis optimaliseren, zodat deze beter past bij bijvoorbeeld uw lengte? Of verwerkt u al uw eisen en wensen in een volledig uniek ontwerp? Alle persoonlijke wensen en specifieke afmetingen zijn op maat te maken.

De start op weg naar een maatwerk keuken

Het ontwikkelen van een maatwerk keuken is een boeiend en uitdagend project, met het perfecte kookvertrek als eindresultaat. Breng al uw persoonlijke keukenwensen en -eisen duidelijk in kaart. Kies de voor u optimale keukenindeling, zorg ervoor dat u de beoogde afmetingen op papier heeft staan en start met ontwerpen. Uiteraard staan de keukenspecialisten van Mandemakers voor u klaar om gezamenlijk tot het optimale design voor uw keuken op maat te komen. Laat u op voorhand inspireren door de keukencollectie of doe nieuwe ideeën voor uw ideale keuken op in het gratis te bestellen keukenboek.

Van schets tot eindproduct

Wanneer u besluit een keuken op maat aan te schaffen is het verstandig goed geïnformeerd te werk te gaan. Allereerst is er de beschikbare ruimte, vervolgens de stijl en het gebruiksgemak. Maatwerk keukens zijn er in verschillende opstellingen: rechte keukens, L-keukens, hoekkeukens, U-keukens en keukens met een kookeiland. Beslis van tevoren welke apparatuur u waar wilt installeren en hoeveel kastruimte u nodig heeft. In het geval van keukens op maat bepaalt u niet alleen de opstelling zelf, ook de keukenindeling komt voort uit uw wensen. Houd bij het maken van een indeling rekening met de zogenaamde werkdriehoek: fornuis, spoelbak en koelkast. U zal zich tijdens het koken veelal tussen deze drie elementen begeven.

Tips om u op weg te helpen

Waar dient u rekening mee te houden bij het ontwerp van een keuken op maat? Enkele handige en belangrijke tips op een rij:

  • Ken uw keuken en ken uw stijl: meet zorgvuldig en kies de optimale keukenopstelling
  • Denk goed na over materialen: kiest u voor onderhoudsvriendelijk of voor mooi, maar iets minder praktisch?
  • Zorg voor voldoende werkruimte, in het bijzonder tussen de kookplaat en spoelbak
  • Stem de ideale werkhoogte af op de hoofdgebruiker(s) van de keuken
  • Maak een logische en veilige indeling voor wat betreft apparatuur, zoals de oven en koelkast
  • Zorg voor voldoende en schematische opbergruimte middels overzichtelijke kasten of laden
  • Houd loop- en beweegafstanden tussen de verschillende keukenfuncties logisch en beperkt
  • Laat u goed en vakkundig adviseren door een specialist en voorkom misrekeningen
100 pagina's!
Mandemakers keukenboek
Kostenloos inspiratie magazine?

Laat u inspireren door de allernieuwste trends in hét huis van keukens. Nú gratis thuisbezorgd!

Keukens op maat: combineer erop los!

Het grootste voordeel van keukens op maat is dat de mogelijkheden onbeperkt zijn. Combineer naar hartenlust met stijlen en designs, kleuren en elementen. Breng een moderne designkeuken tot leven met natuurlijke materialen, of voeg de laatste hedendaagse trends toe aan nostalgische landelijke keukens. Mandemakers Keukens kan alle elementen tot in detail op maat vervaardigen; van houten kastdeuren tot natuurstenen werkblad en van dubbele spoelbak tot handige carrouselkast.

Voor iedere ruimte een juiste keukenopstelling

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte. We zetten de meest populaire varianten op een rijtje.

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het…

Lees verder

Met de juiste keukenopstelling werkt u prettig in uw keuken en haalt u het maximale uit de beschikbare ruimte. We zetten de meest populaire varianten op een rijtje.