Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
SieMatic Urban Genieten van het stadsleven SieMatic Urban Genieten van het stadsleven

SieMatic URBAN

Los, levendig en onconventioneel, dat is het effect van combineren met elementen uit verschillende designtijdperken. Wat maakt deze stijlwereld zo veelzijdig en uniek? De zorgvuldig geselecteerde objecten met thematische contrasten: spannend en vredig, vreemd en vertrouwd, ingetogen en opzichtig. 

Genieten van het stadsleven 

Voor degenen die van het stadsleven houden is er SieMatic URBAN. Is het niet luid maar vol leven; niet anoniem maar sociaal; niet hectisch maar spannend, veelzijdig, inspirerend en kleurrijk. Of het nu Londen of Lissabon is, Berlijn of Barcelona, ​​New York of Neurenberg: onze steden zitten vol contrasten die jong en jong van hart over de hele wereld zo fascinerend, aantrekkelijk en productief vinden. Alles is in beweging, niet alleen het verkeer.

Straatkunst, pop-upwinkels, tuinieren in de stad - het is de spontane creativiteit van de inwoners die het gezicht van een stedelijk centrum voortdurend verandert en er een 'door gebruikers gegenereerde stad' van maakt. Van een loft met de sobere charme van een voormalige fabriek tot een appartement in een knus ouder pand, en van een klein rijtjeshuis tot een royaal penthouse met uitzicht over de daken en straten: de stad is een plek van mogelijkheden, waarin iedereen kan een niche vinden.

Een greep uit onze SieMatic URBAN collectie

SieMatic adviesgesprek

Exclusieve SieMatic dealer

Plan eenvoudig uw afspraak in voor professioneel advies op maat of om inspiratie op te doen. We verwelkomen u graag met huisgemaakte appeltaart en een glimlach. Nieuwsgierig naar onze inspirerende SieMatic collectie en naar wat we voor u kunnen betekenen?