Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
SieMatic MONDIAL Een nieuwe eenvoud

SieMatic MONDIAL

Een nieuwe eenvoud

Keukens zijn tegenwoordig meer dan het hart van een appartement of huis, ze zijn een uitdrukking van de eigen persoonlijkheid. Met de lifestyles PURE, URBAN en CLASSIC biedt SieMatic al individuele oplossingen. Nu heeft zich wereldwijd een nieuwe architectuurstijl ontwikkeld die minimalistisch en mondain is, maar niet traditioneel. Een nieuwe weelde waar eenvoud en sensualiteit centraal staat. Geheel volgens het principe dat de klant centraal staat, is de lifestyle MONDIAL gecreëerd.

Het nieuwe luxe 

Tegenwoordig draait luxe meer om het uitstralen van je identiteit dan het hebben van veel bezit. Met deze gedachtegang ontwierp het luxe keukenmerk SieMatic haar nieuwste lijn; de SieMatic MONDIAL. Met een keuken van deze keukenlijn creëert u als het ware een weerspiegeling van uw identiteit. De naam MONDIAL is afgeleid van het Franse woord ‘Le Monde’, wat de wereld betekent.

De keukenlijn doet deze naam wel eer aan, vanwege de bouw- en levensstijl die zich wereldwijd blijft ontwikkelen. Luxe, vakmanschap en hoogstaande kwaliteit zijn de kernpijlers van deze visie. De SieMatic MONDIAL keukenlijn sluit met haar eigentijdse luxe keukens aan bij de behoeften van de nieuwe ‘luxe’ consument. Deze wil namelijk geïnspireerd worden en zich emotioneel aangetrokken voelen door hun keuken.

Het nieuwe luxe

Tegenwoordig draait luxe meer om het uitstralen van je identiteit dan het hebben van veel bezit. Met deze gedachtegang ontwierp het luxe keukenmerk SieMatic haar nieuwste lijn; de SieMatic MONDIAL. Met een keuken van deze keukenlijn creëert u als het ware een weerspiegeling van uw identiteit. De naam MONDIAL is afgeleid van het Franse woord ‘Le Monde’, wat de wereld betekent. De keukenlijn doet deze naam wel eer aan, vanwege de bouw- en levensstijl die zich wereldwijd blijft ontwikkelen. Luxe, vakmanschap en hoogstaande kwaliteit zijn de kernpijlers van deze visie. De SieMatic MONDIAL keukenlijn sluit met haar eigentijdse luxe keukens aan bij de behoeften van de nieuwe ‘luxe’ consument. Deze wil namelijk geïnspireerd worden en zich emotioneel aangetrokken voelen door hun keuken.

Expressieve materialen en minimalistische vormen 

De combinatie van de rechte lijnen met halve cirkels, en een uitgebalanceerd evenwicht tussen ranke en massieve elementen creëert rust én is kenmerkend voor deze nieuwe stijlwereld. Met zijn minimalistische uitstraling, pastelkleuren en ronde vormen prikkelt MONDIAL alle zintuigen. 

 

SieMatic adviesgesprek

Exclusieve SieMatic dealer

Plan eenvoudig uw afspraak in voor professioneel advies op maat of om inspiratie op te doen. We verwelkomen u graag met huisgemaakte appeltaart en een glimlach. Nieuwsgierig naar onze inspirerende SieMatic collectie en naar wat we voor u kunnen betekenen?