Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Voedsel vacumeren met Quva

Quva heeft de nieuwste manier om uw voedsel nog langer vers te houden. Door middel van vacumeren van voedsel blijft het eten langer op smaak en gaat u op deze manier voedselverspilling tegen. Niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Mandemakers vertelt u graag meer over deze innovatieve manier van voedsel vacumeren.

De mogelijkheden van Quva

Quva biedt diverse innovatieve functies om uw voedsel lang te kunnen bewaren. Daarnaast worden er twee wijnstoppers meegeleverd. Wanneer u een Quva vacuüm wijnstop gebruikt nadat u een fles wijn geopend wilt bewaren, blijft de smaak dagenlang extra op smaak. Het Quva vacumeerapparaat biedt daarnaast diverse functies. Functie 1 en 2 zijn voor de speciale vacuümdozen en -zakken. Naast voedsel vacuüm verpakken, biedt het apparaat meerdere mogelijkheden.

Een andere functie op het Quva apparaat is de Marinade mode. Met deze functie wordt marinade in korte tijd doorgedrongen in het voedsel. Hierdoor hoeft u niet meer uren van tevoren uw eten in de marinade te zetten. Daarnaast is er een Power mode. Met deze functie kunt u een extra hoog vacuümniveau bereiken met de wijnstop of de vacuümzakken. Het systeem schakelt zelf uit wanneer het optimale vacuümniveau is bereikt. Dat geldt voor alle functies op het apparaat.

 

Voedsel vacumeren met een stijlvol design

Quva begrijpt dat u misschien niet zit te wachten op extra keukenapparatuur in uw keuken. Daarom is dit vernieuwde apparaat stijlvol ingebouwd in het keukenblad. Wanneer u het apparaat activeert, komt het vacumeerelement naar boven. Zodra u klaar bent met vacumeren, verdwijnt de Quva weer netjes terug in uw keukenblad. Wanneer u geen gebruik maakt van Quva, ziet u alleen de rvs of mat zwarte metalen ring op uw keukenblad. Zo blijft uw keuken stijlvol en ruimtelijk. Bovendien kunt u extra lang genieten van eten en voorkomt u voedselverspilling.


Het voedsel dat u gaat vacumeren met Quva, blijft tot wel drie keer langer houdbaar. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor u portemonnee. Een salade die u met Quva vacumeert, blijft in de koelkast nu één tot twee weken goed. Vlees en gevogelte kunt u hiermee zelfs tot wel drie jaar in uw vriezer te bewaren. Of heeft u nog wat koek, crackers of toast over van bijvoorbeeld een verjaardag? Vacumeer deze voedselproducten en ze blijven tot wel zes weken houdbaar.


Beleef de mogelijkheden van Quva in de winkel

Bent u benieuwd naar dit innovatieve en stijlvolle apparaat en wilt u hier nog meer over weten? Kom dan eens naar één van onze winkels. Hier kunt u Quva met eigen ogen zien. Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over dit multifunctionele vacuümapparaat.