Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Franke kitchen systems

Franke kranen kenmerken zich door betrouwbare kwaliteit en een doordacht design. De kranen van Franke zijn ware blikvangers met een eigentijds design en uitstekend bedieningsgemak. Ook op het gebied van technologie en innovatie laten deze kranen niets te wensen over. Naast de traditionele keukenmengkraan beschikt het Zwitserse merk ook over kranen waarmee u kokend, gefilterd, gekoeld én bruisend water tapt. Het gevarieerde assortiment heeft verschillende soorten kranen te bieden en zelfs bijpassende spoelbakken. Mandemakers Keukens vertelt u meer over de uiteenlopende mogelijkheden met Franke keukenkranen. 

De multifunctionele Franke kokend water kraan

Snel een kop thee zetten of pasta aan de kook brengen? De Franke kokend water kraan maakt het mogelijk. Met de veelzijdige 3-in-1 keukenkraan tapt u zowel koud en warm als kokend water in een handomdraai. De bediening is makkelijk, snel en uiterst veilig dankzij de aparte druk- en draaiknop. Wanneer u kiest voor de Franke 4-in-1 kraan geniet u naast heet water ook van gefilterd water met een zachte, pure smaak. Dat is niet alleen lekkerder, maar ook gezonder. Tevens zorgt deze variant voor een langere levensduur van uw kraan. Een vergelijkbaar merk met Franke is Quooker, aangezien deze kranen op nagenoeg dezelfde wijze werken. Zoekt u een relatief voordelige keukenkraan met kokendwaterfunctie? Kies dan voor een Franke heetwaterkraan.

Direct bruisend water met Franke sparkling water

Drinkt u graag een glas bruisend water of houdt u van limonade met bubbels? Met Franke Sparq maakt u de lekkerste drankjes gewoon zelf. Deze variant is onderdeel van de Franke 6-in-1 kraan waarmee u koud, warm, kokend, gekoeld, gefilterd én bruisend water uit één kraan haalt. Zo geniet u van een glas puur en zuiver water, een heerlijke kop zachte thee of de koele, tintelende smaak van limonade wanneer u maar wilt. Een bijkomend voordeel is dat u geen plastic flessen meer hoeft te kopen en dat is beter voor het milieu én uw portemonnee.

Combineer uw kraan met een Franke spoelbak

Met een Franke keukenkraan kunt u ook kiezen voor een bijpassende Franke spoelbak. Ook in dit geval heeft u eindeloos veel keuze. Wilt u gaan voor een Franke kraan in zwart voor uw moderne, industriële of betonlook keuken? Dan is het prachtig om dit te combineren met een Franke spoelbak in het zwart. Kies uit vele kleuren en designs, variërend van tijdloos roestvrijstaal met afgeronde hoeken tot een trendy, mat witte variant met een hoekig ontwerp. Belangrijk is het om uw Franke wasbak en keukenkraan op elkaar af te stemmen qua kleur en design voor meer eenheid en een stijlvol geheel. Onze deskundige keukenadviseurs helpen u hier graag mee verder.

Maak een afspraak voor advies over Franke kranen

Wilt u meer weten over Franke kranen? Maak dan een afspraak in een showroom bij u in de buurt. Een van onze deskundige adviseurs neemt alle tijd voor u en bespreekt de mogelijkheden vrijblijvend met u door.