Franke kitchen systems - Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Franke Kitchen systems: modern en functioneel

Franke biedt een moderne en stijlvolle aankleding van uw keuken. Geavanceerde afzuigkappen, (heet water) kranen, werkbladen en spoelbakken zijn de specialiteit van Franke. De producten zorgen er gegarandeerd voor dat uw keuken stijlvol is tot in de puntjes.

Waarom Franke?

Franke maakt kwalitatieve apparatuur voor in de keuken. Apparatuur is immers een belangrijk onderdeel van uw keuken. De lijnen zijn vloeiend en strak. Of u nu op zoek bent naar een kraan of een spoelbak; bij Franke vindt u altijd iets stijlvols voor in uw keuken! De producten bestaan uit verschillende materialen met ieder hun eigen voordelen. Zo zijn synthetische materialen licht en natuurlijke materialen sterk. Franke speelt vooral met de volgende materialen:

  • Glas
  • Roestvrijstaal
  • Natuurlijke materialen
  • Synthetische materialen

De producten van Franke

Het assortiment van Franke Kitchen systems bestaat uit spoelbakken, kranen, instant kokend-water-kranen, afzuigkappen, keukencomponenten en afvalsystemen. Ook leveren ze werkbladen van roestvrijstaal. Franke speelt altijd perfect in op de huidige trends en innovaties. Het is niet voor niks dat er jaarlijks 3 miljoen afzuigkappen de fabriek verlaten! Roestvrijstaal komt voor binnen elke productgroep. Zo zijn er naast kranen en afzuigkappen ook roestvrijstalen aanrechtbladen. Het materiaal is stevig, tijdloos en blijft krasvrij. Omdat Franke kwaliteit garandeert, krijgt u op productie- en materiaalfouten 15 jaar garantie.

Modern en kwalitatief

U kunt niet om de kranen en afzuigkappen van Franke heen; deze zijn strak afgewerkt, zeer functioneel en in diverse stijlen verkrijgbaar. Voor veel mensen is het dan ook liefde op het eerste gezicht. Gaat u liever voor een klassieke keukenkraan? Ook die is te vinden in het assortiment. Tegenwoordig gaan modern en klassiek gewoon hand in hand. Het is daarom geen probleem om verschillende stijlen met elkaar te combineren.

Spoelbakken: welke stijl past bij jou?

Franke wordt vooral geprezen om haar spoelbakken die perfecte aansluiten bij de stijl van uw keuken. Neem bijvoorbeeld een klassieke spoelbak met afgeronde hoeken. Het voordeel van ronde hoeken is dat ze makkelijk schoon te maken zijn. Heeft u liever een design spoelbak? Hierbij kunt u rekenen op rechte hoeken en een strakke lijnen. Daarnaast heeft u de keuze uit een spoelbak die op het aanrecht ligt, in het aanrecht verwerkt is of een diepliggende spoelbak die onder het aanrecht hangt. Benieuwd wat de Franke collectie te bieden heeft? Kom langs in één van de Mandemakers showrooms en bekijk het hele assortiment.

In 3 stappen
3D keuken ontwerpen

Maak uw eigen keukenontwerp met ons handige ontwerp programma!

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?