Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Slimme keukenapparatuur

De nieuwste trends vindt u bij Mandemakers Keukens

In de hedendaagse keuken is slimme keukenapparatuur onmisbaar. Dankzij de continue ontwikkelingen wordt de apparatuur telkens weer een stukje geavanceerder. Slimme oplossingen zorgen ervoor dat u geniet van een hoog gebruiksgemak, snelle resultaten en overheerlijk smakende gerechten. Wie wil dat nou niet? Bij Mandemakers Keukens hebben we een breed aanbod slimme keukenapparaten. Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen op het gebied van keukens en laat u inspireren.
 

Geavanceerde technologieën

In de moderne wereld waarin wij leven draait alles om continue verbetering. De kwaliteit van uw leven staat hierbij voorop. Slimme keukenapparatuur helpt u met het maken van de meest smaakvolle gerechten. Betere prestaties, geavanceerde technologieën en doordachte oplossingen spelen hierbij een belangrijke rol.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan Home Connect keukenapparatuur, die u op afstand met uw smartphone bedient. Zo verwarmt u op weg naar huis alvast de oven voor of schakelt u de afwasmachine in wanneer u dat vergeten bent. Technologieën die goed van pas komen in onze snelle en moderne levensstijl.

De verschillende merken

Slimme keukenapparaten vindt u bij diverse merken. Zo vindt u bij Siemens innovatief ontwikkelde keukenapparaten met het oog op duurzaamheid. De flexibele inductiekookplaat verbruikt niet meer warmte dan nodig en de Siemens koelkasten houden uw producten nog langer vers om voedselverspilling tegen te gaan. De Mastery Range collectie van AEG biedt handige gadgets met een responsief karakter. Bosch Home Connect zorgt ervoor dat u uw huishoudelijke apparaten op afstand bedient, zelfs als u niet thuis bent. Door middel van uw smartphone of tablet staat u altijd in verbinding met uw keukenapparatuur. Met apparatuur van Bauknecht rekent u op keukenapparatuur dat comfort, eenvoud, design én hoge prestaties levert.

Meer slimme keukenapparatuur zien?

Wilt u meer ontdekken over deze keukentrend en de diverse mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Breng een bezoek aan een van onze keukenwinkels en bekijk op uw gemak de grote diversiteit aan moderne keukenapparatuur. Bovendien kunt u met al uw vragen terecht bij een van onze keukenexperts.