Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Lund Angora grijs zijdemat

Mandemakers Collectie

De nieuwste keuken uit de Mandemakers Collectie is een prachtige mix van moderne en landelijke elementen en ideaal voor gezinnen.

De keuken bevat een ruime Beko Amerikaanse koelkast, perfect voor het bewaren van voedsel en dranken voor een druk gezin. Het landelijke Bertazzoni

Lees verder

De nieuwste keuken uit de Mandemakers Collectie is een prachtige mix van moderne en landelijke elementen en ideaal voor gezinnen.

De keuken bevat een ruime Beko Amerikaanse koelkast, perfect voor het bewaren van voedsel en dranken voor een druk gezin. Het landelijke Bertazzoni inductiefornuis is niet alleen functioneel, maar ook een prachtig pronkstuk dat direct de aandacht trekt. Met zijn rustieke charme en stijlvolle design voegt het fornuis een vleugje elegantie en karakter toe aan de ruimte.

Het werkblad is gemaakt van composiet, een materiaal dat bestand is tegen vlekken en spatjes. Hierdoor is het gemakkelijk om de keuken schoon en netjes te houden, zelfs tijdens drukke kookmomenten met kinderen.

Prijs zoals opgesteld
€ 12.900,—

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.