Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Lund Alpinewit

Mandemakers Collectie

De Lund alpine wit is een compacte eilandkeuken. Een opstelling die bij velen op het verlanglijstje staat. Het simpele greeploze design zorgt voor een rustige uitstraling. Het overstekende blad geeft ruimte om optimaal gebruik te maken van het eiland. Uiteraard is de keuken voorzien van

Lees verder

De Lund alpine wit is een compacte eilandkeuken. Een opstelling die bij velen op het verlanglijstje staat. Het simpele greeploze design zorgt voor een rustige uitstraling. Het overstekende blad geeft ruimte om optimaal gebruik te maken van het eiland. Uiteraard is de keuken voorzien van hoogwaardige apparatuur en accessoires. Zoals een inductiekookplaat en oven van ATAG én een luxe wijnklimaatkast. 

Het voordeel van een keuken uit onze eigen Mandemakers Collectie, mix en match uw perfecte kleurencombinatie. Bezoek de showroom voor het gehele assortiment aan kleuren voor de fronten en het werkblad. 

Prijs zoals opgesteld
€ 12.650,—

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.