Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Albero lava matlak

Barletti

Dit is een keuken die écht gezien mag worden. Deze ruim opgezette hoekkeuken met hoge kastenwand is luxe op alle fronten. Over fronten gesproken: de lava grijze kleur van de keuken, combineert mooi met het marmer werkblad in de kleur tempory brown, die de keuken tot de grond omlijst. En

Lees verder

Dit is een keuken die écht gezien mag worden. Deze ruim opgezette hoekkeuken met hoge kastenwand is luxe op alle fronten. Over fronten gesproken: de lava grijze kleur van de keuken, combineert mooi met het marmer werkblad in de kleur tempory brown, die de keuken tot de grond omlijst. En door de lava grijze greeplijst, lijkt het blad optisch boven de onderkasten te zweven.

De designkeuken wordt onderstreept door de 5 grote kasten met extra opbergruimte. Onmisbaar is de zwarte apparatuur van ATAG, die een mooie plek in de kastenwand hebben gekregen. In het oog springt de bakoven én combistoomoven, met in het midden de ingebouwde koffiemachine.

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.