Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Gelso eiken sepia

Barletti

In deze luxe Barletti keuken krijgen de hoogwaardige materialen en afwerking een podium. De twee ruime eilanden en het bijpassende dressoir vormen samen een harmonieus geheel. Opvallend is het mooie werkblad, vervaardigd uit exclusief marmer in de kleur cafe au latte. De fronten in de

Lees verder

In deze luxe Barletti keuken krijgen de hoogwaardige materialen en afwerking een podium. De twee ruime eilanden en het bijpassende dressoir vormen samen een harmonieus geheel. Opvallend is het mooie werkblad, vervaardigd uit exclusief marmer in de kleur cafe au latte. De fronten in de kleur staalgrijs, de gouden greeplijst en de opengewerkte nis in het kookeiland geven deze keuken een verfijnd en doordacht design.

Wat direct opvalt is de grote butler sink met opstaande rand, vervaardigd uit hetzelfde luxe marmer als het werkblad. De bijzondere frame afzuigkap van Wave is geliefd onder designers en geeft deze keuken een stoere knipoog. Ook de rest van de apparatuur is met zorg gekozen. Zo past de Miele bakoven qua design perfect bij het design van de keuken en gaat de geïntegreerde Miele vaatwasser schuil achter de staalgrijze kasten.

Voor het bijbehorende dressoir is gekozen voor een ander materiaal voor de kasten, namelijk Sherwood/Maloja. Het blad is van hetzelfde materiaal als het kook - en spoeleiland en heeft dezelfde opstaande rand als de butler sink. Hierdoor vormt deze keuken echt één geheel.

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.