Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Giorno karmijnrood matlak

Barletti

Deze keuken is voor liefhebbers van puur Italiaans design. Deze komijn rode Barletti keuken met luxueus marmer werkblad is een echte showstopper in uw woning. Het grote kook- en spoeleiland met barelement biedt voldoende zitplaats voor gasten, terwijl u op de AEG inductie kookplaat met

Lees verder

Deze keuken is voor liefhebbers van puur Italiaans design. Deze komijn rode Barletti keuken met luxueus marmer werkblad is een echte showstopper in uw woning. Het grote kook- en spoeleiland met barelement biedt voldoende zitplaats voor gasten, terwijl u op de AEG inductie kookplaat met kookveldafzuiging de heerlijkste italiaanse pasta’s bereidt. Het strakke ontwerp van deze Barletti keuken krijgt een glamoureus tintje door de gouden kraan en spoelbak.

De semi ingebouwde kastenwand uit twee delen, geeft plaats aan een ruime AEG inbouw koelkast met daarnaast een strakke AEG Combi hetelucht- en stoomoven. In het tweede deel van de kastenwand vindt u genoeg opbergruimte én een combimagnetron met daaronder een warmhoudlade, waarin borden eenvoudig opgewarmd kunnen worden.

Prijs: op aanvraag

 

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.