Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Giorno donkergroen matlak

Barletti

Een keuken met kleur. Groen is helemaal van nu en in deze keuken is gekozen voor een matlak in donkergroen. Dit zorgt voor een rustig geheel waar u naar blijft kijken. Uw ogen gaan vanzelf naar het lichte blad en de nis met lichte achterwand die deze stijlvolle keuken precies dat beetje

Lees verder

Een keuken met kleur. Groen is helemaal van nu en in deze keuken is gekozen voor een matlak in donkergroen. Dit zorgt voor een rustig geheel waar u naar blijft kijken. Uw ogen gaan vanzelf naar het lichte blad en de nis met lichte achterwand die deze stijlvolle keuken precies dat beetje extra geven.

Deze keuken is gemaakt voor uw gemak. Zo zijn de kasten en lades voorzien van inleg slipmatten, waardoor uw spullen op hun plek blijven. De apparatuur is van het kwaliteitsmerk ATAG en is van alle gemakken voorzien. Dus bent u een liefhebber van koken? Dan gaat u genieten in deze keuken.

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

De details

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.