Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

AEG keukenapparatuur

Al meer dan 130 jaar streeft AEG naar slimme en spannende innovaties om zo altijd de beste kookresultaten te kunnen behalen. Dit doet het Duitse merk met onderscheidende technologieën en prachtige designs. Met de slimme keukenapparatuur van AEG wordt koken leuker dan ooit tevoren!

Keukenapparatuur van AEG

AEG Mastery Range

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze nieuwe collectie keukenapparatuur bestaat uit speciale keukengadgets waardoor uw kookkunsten naar een hoger niveau worden getild. Dankzij het responsieve karakter werken de apparaten samen en wordt koken een stuk gemakkelijker!

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze…

Lees verder

Dat AEG blijft innoveren blijkt wel uit de trendy Mastery Range. Deze nieuwe collectie keukenapparatuur bestaat uit speciale keukengadgets waardoor uw kookkunsten naar een hoger niveau worden getild. Dankzij het responsieve karakter werken de apparaten samen en wordt koken een stuk gemakkelijker!

Meer weten over AEG keukenapparatuur?

Mandemakers Keukens is al jarenlang leverancier van AEG keukenapparatuur. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het merk en kunnen u hier alles over vertellen. Wilt u meer weten over de apparatuur van AEG? Heeft u vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom van Mandemakers Keukens. Ook voor keukenapparatuur van andere merken en complete keukens bent u bij Mandemakers Keukens aan het juiste adres.

Bakken en stomen

De categorie bak- en stoomapparaten omvat ovens, stoomovens, warmhoudladen en diverse compacte apparaten, namelijk combimagnetrons, -stoomovens, combi- en multifunctionele ovens. De ovens en stoomovens van AEG combineren geavanceerde technologie met een slim design en praktische functies. Dit zorgt ervoor dat al uw gerechten, van een luchtige soufflé tot een perfect braadstuk, heerlijk smaken.

Afzuigkappen

De afzuigkappen van AEG hebben een geweldig uiterlijk én zijn superefficiënt. Zo zijn er afzuigkappen die hun zuigkracht automatisch aanpassen op af te zuigen lucht en afzuigkappen die stil en tegelijkertijd krachtig zijn. In het assortiment van Mandemakers Keukens vindt u AEG eilandafzuigkappen, vlakschermafzuigkappen, wandafzuigkappen, afzuigunits, geïntegreerde afzuigkappen en onderbouwafzuigkappen.

Kookplaten

Een keukenapparaat dat niet mag ontbreken in uw keuken, is de kookplaat. AEG biedt keuze uit verschillende typen kookplaten: inductiekookplaten, keramische kookplaten, gaskookplaten én Crystal Line kookplaten. Afhankelijk van de ruimte die u in uw keuken heeft ingeruimd voor de kookplaat, kunt u kiezen voor AEG kookplaten van diverse formaten en in verschillende kleuren. Er is altijd een AEG kookplaat die bij u past.

Koelers en vriezers

Geen keuken is compleet zonder koelkast. Mandemakers Keukens heeft een breed assortiment AEG koelkasten, vrieskasten en -kisten, koel-vrieskasten, side-by-side koelkasten en wijnkasten. Het topmerk combineert geavanceerde technologie met stijl en een bekroond design. De vrijstaande en ingebouwde koelingen van AEG staan voor professionele technologie in combinatie met de beste bewaarkwaliteit.

Vaatwassers

Mandemakers biedt een breed assortiment vrijstaande en inbouwvaatwassers (geïntegreerde en volledig geïntegreerde vaatwassers) van het toonaangevende merk AEG. In het brede assortiment vaatwassers van AEG is er altijd een vaatwasser die voldoet aan uw wensen en perfect past bij uw levensstijl.

Koffiemachines

Voor liefhebbers van koffie is een koffiemachine in de keuken een echte musthave. Bij Mandemakers Keukens vindt u diverse koffiemachines van AEG. Er is keuze uit inbouwapparaten en losstaande koffiemachines.