Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

AEG keukenapparatuur

Bij Mandemakers Keukens vindt u een grote collectie keukenapparatuur van AEG. De apparatuur is onder te verdelen in zes verschillende groepen, namelijk bak- en stoomapparaten, kookplaten, koelingen en vriezers, afzuigkappen, vaatwassers en koffiemachines. We geven u graag meer informatie over de apparaten in deze groepen.

Meer weten?

Wij laten u graag alles zien in een van onze vestigingen

Bakken en stomen

Bakken en stomen

Met de ovens van AEG bereidt u in een handomdraai de meest smakelijke gerechten.

Koffiemachines

Koffiemachines

Met AEG kunt u kiezen voor een losse koffiemachine of deze laten inbouwen in uw keuken en het merk biedt tal van opties en mogelijkheden.

Kookplaten

Kookplaten

AEG heeft verschillende typen kookplaten in haar assortiment: van inductie en keramisch tot gas en Crystal Line.

Koelers en vriezers

Koelers en vriezers

AEG biedt een breed assortiment koel- en vriesapparatuur, waarbij de nieuwste innovaties en technologieën zijn verwerkt in een stijlvolle vormgeving.

Vaatwassers

Vaatwassers

AEG heeft een groot en divers aanbod vaatwassers, van groot tot klein en ingebouwd tot vrijstaand.

Afzuigkappen

Afzuigkappen

De afzuigkappen van AEG hebben een geweldig uiterlijk én zijn superefficiënt.

Perfect in vorm en functie

De filosofie van AEG is grotendeels afkomstig van professor Peter Behrens, die in 1907 in dienst kwam bij AEG. Hij bracht een eenvoudige maar krachtige ontwerpfilosofie mee, die een langdurig stempel op het merk en zijn producten drukte: 'art in technology', de basis voor 'perfect in vorm en functie'. Bij het ontwikkelen van de apparatuur van AEG werd rekening gehouden met het uiterlijk én met de specifieke functie van het product. Vandaag de dag is dit nog steeds het geval.

Meer weten over AEG keukenapparatuur?

Mandemakers Keukens is al jarenlang leverancier van AEG keukenapparatuur. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het merk en kunnen u hier alles over vertellen. Wilt u meer weten over de apparatuur van AEG? Heeft u vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom van Mandemakers Keukens. Ook voor keukenapparatuur van andere merken en complete keukens bent u bij Mandemakers Keukens aan het juiste adres.

Bakken en stomen

De categorie bak- en stoomapparaten omvat ovens, stoomovens, warmhoudladen en diverse compacte apparaten, namelijk combimagnetrons, -stoomovens, combi- en multifunctionele ovens. De ovens en stoomovens van AEG combineren geavanceerde technologie met een slim design en praktische functies. Dit zorgt ervoor dat al uw gerechten, van een luchtige soufflé tot een perfect braadstuk, heerlijk smaken.

Afzuigkappen

De afzuigkappen van AEG hebben een geweldig uiterlijk én zijn superefficiënt. Zo zijn er afzuigkappen die hun zuigkracht automatisch aanpassen op af te zuigen lucht en afzuigkappen die stil en tegelijkertijd krachtig zijn. In het assortiment van Mandemakers Keukens vindt u AEG eilandafzuigkappen, vlakschermafzuigkappen, wandafzuigkappen, afzuigunits, geïntegreerde afzuigkappen en onderbouwafzuigkappen.

Kookplaten

Een keukenapparaat dat niet mag ontbreken in uw keuken, is de kookplaat. AEG biedt keuze uit verschillende typen kookplaten: inductiekookplaten, keramische kookplaten, gaskookplaten én Crystal Line kookplaten. Afhankelijk van de ruimte die u in uw keuken heeft ingeruimd voor de kookplaat, kunt u kiezen voor AEG kookplaten van diverse formaten en in verschillende kleuren. Er is altijd een AEG kookplaat die bij u past.

Koelers en vriezers

Geen keuken is compleet zonder koelkast. Mandemakers Keukens heeft een breed assortiment AEG koelkasten, vrieskasten en -kisten, koel-vrieskasten, side-by-side koelkasten en wijnkasten. Het topmerk combineert geavanceerde technologie met stijl en een bekroond design. De vrijstaande en ingebouwde koelingen van AEG staan voor professionele technologie in combinatie met de beste bewaarkwaliteit.

Vaatwassers

Mandemakers biedt een breed assortiment vrijstaande en inbouwvaatwassers (geïntegreerde en volledig geïntegreerde vaatwassers) van het toonaangevende merk AEG. In het brede assortiment vaatwassers van AEG is er altijd een vaatwasser die voldoet aan uw wensen en perfect past bij uw levensstijl.

Koffiemachines

Voor liefhebbers van koffie is een koffiemachine in de keuken een echte musthave. Bij Mandemakers Keukens vindt u diverse koffiemachines van AEG. Er is keuze uit inbouwapparaten en losstaande koffiemachines.

Gratis keukenboek?

Bestel ons gratis keukenboek

Vraag nu geheel vrijblijvend het extra dikke (116 pagina's) keukenboek van Mandemakers Keukens aan.

Dit keukenboek is voor heel veel mensen de start gebleken tot een prachtige Mandemakers keuken.

  • 116 pagina's dik
  • Gratis thuisbezorgd
  • Boordevol inspiratie en tips