Keukenapparatuur van Bauknecht | Nieuwe keuken met Baunkecht apparatuur

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Bauknecht keukenapparatuur

Bauknecht heeft een breed assortiment keukenapparatuur, dat onderverdeeld kan worden in zes verschillende categorieën: bakken en stomen, kookplaten, afzuigkappen, koelkasten en vriezers, vaatwassers en koffiemachines. Binnen iedere categorie zijn er diverse apparaten verkrijgbaar.

Meer weten?

Wij laten u graag alles zien in een van onze vestigingen

Bakken en stomen

Bakken en stomen

Van taarten tot volledige maaltijden; de oven is dé kok in huis en tegenwoordig bovendien een echte alleskunner.

Koffiemachines

Koffiemachines

Liefhebbers van koffie, halen met goede koffieapparatuur hun eigen barista in huis.

Kookplaten

Kookplaten

Met een groot assortiment gas-, keramische en inductiekookplaten vindt u met Bauknecht gegarandeerd een kookplaat naar wens.

Koelers en vriezers

Koelers en vriezers

Mooi vormgegeven, praktisch in gebruik én duurzaam.

Vaatwassers

Vaatwassers

Bauknecht heeft zowel vrijstaande als ingebouwde vaatwassers, die uw vaat in mum van tijd én geruisloos schoonmaken.

Afzuigkappen

Afzuigkappen

Bauknecht biedt zowel ingebouwde als losse afzuigkappen in alle soorten en maten en allemaal combineren ze een optimale zuigkracht met een mooi design.

Meer dan techniek alleen

Bauknecht werd in 1919 opgericht door Gottlob Bauknecht en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in keukenland. Bij Bauknecht staat u als klant voorop. Bauknecht maakt het met zijn keukenapparatuur mogelijk om comfortabel, gezond en milieubewust te leven en houdt veel rekening met de wensen en behoeften van klanten. Design wordt hierbij moeiteloos gecombineerd met de allerbeste techniek.

Bakken en stomen

Onder deze categorie vallen alle producten van Bauknecht met betrekking tot bakken en stomen. Denk hierbij aan ovens en (combi)magnetrons in verschillende formaten, maar ook aan de populaire stoomovens, waarbij u voedsel bereidt met behulp van stoom. De smaken, vitamines en sappen van het eten blijven hierdoor optimaal behouden.

Afzuigkappen

Ook wanneer u op zoek bent naar een afzuigkap van Bauknecht bent u bij MANDEMAKERS aan het juiste adres. Ons assortiment omvat afzuiginbouwunits, eilandafzuigkappen, geïntegreerde afzuigkappen, onderbouw afzuigkappen, vlakschermafzuigkappen en wandschouwafzuigkappen. Voor iedere keuken is er een geschikte Bauknecht afzuigkap.

Kookplaten

Mandemakers heeft een breed assortiment Bauknecht kookplaten. Er is keuze uit verschillende typen kookplaten. Gaskookplaten, keramische kookplaten en inductiekookplaten, waarbij niet de kookplaat maar alleen de pan verwarmd wordt. Bauknecht biedt keuze uit verschillende formaten, kleuren en kookplaten met of zonder wokbrander.

Koelers en vriezers

De categorie koelkasten en vriezers omvat koelkasten, side-by-side koelkasten, vriezers, koelvriescombinaties en wijnbewaarkasten van het merk Bauknecht. Er zijn zowel inbouw- als losstaande koelkasten en vriezers verkrijgbaar. Zo is er voor ieder wat wils.

Vaatwassers

Het assortiment Bauknecht vaatwassers van Mandemakers Keukens is onder te verdelen in twee groepen: inbouwvaatwassers, waarbij de vaatwasser hetzelfde front krijgt als de rest van de keuken, en vrijstaande vaatwassers. Er zijn vaatwassers in diverse afmetingen en kleuren.

Koffiemachines

Voor liefhebbers van koffie is een in de keuken ingebouwde koffiemachine van Bauknecht een must. Er is keuze uit verschillende exemplaren.

Gratis
Mandemakers keukenboek
Keukenboek

Laat u inspireren door de allernieuwste trends in hét huis van keukens. Nú gratis thuisbezorgd!