Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Alles over de fornuizen van Boretti

Het Italiaanse merk Boretti is vooral bekend vanwege de prachtige fornuizen. Boretti fornuizen kenmerken zich door kwaliteit, luxe en design en zijn dan ook een zeer stijlvolle en bovendien functionele toevoeging aan uw keuken. Bij Boretti profiteert u van een breed assortiment en kunt u de fornuizen bovendien zelf samenstellen en deze zo luxe maken als u zelf wilt. Maak kennis met de fornuizen van Boretti en laat u inspireren!

Een lust voor het oog

Boretti fornuizen zijn dankzij de stoer-klassieke uitstraling en de prachtige afwerkingen een ware toevoeging aan uw keuken! De fornuizen kenmerken zich echter niet alleen door hun stijlvolle looks, maar ook door de uitzonderlijke kwaliteit en functionaliteit. Zo zijn de Boretti fornuizen uitgevoerd met messing branders, welke voor een hoger rendement zorgen. Daarnaast profiteert u van allerlei moderne technologieën, zoals de koele behuizing en de QuickStart ovenfunctie. 
 

Stel uw eigen Boretti fornuis samen

Boretti fornuizen hebben een groot voordeel. U kunt namelijk zelf uw fornuis samenstellen. Kies uit verschillende kleuren zoals antraciet, zwart, wit, RVS, rood en blauw en maak uw fornuis vervolgens compleet met een ovendeur en grepen die u zelf heeft uitgekozen. Met een Boretti fornuis beschikt u dus over een fornuis dat helemaal op uw wensen is afgestemd.
 

Breed assortiment

Dankzij het brede assortiment, is er voor iedereen een geschikt Boretti fornuis te vinden. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit koken op gas, inductie en keramisch koken en kunt u kiezen voor een enkele of dubbele oven. Daarnaast zijn de fornuizen in diverse maten verkrijgbaar en bepaalt u bovendien het type oven zelf. Met een Boretti fornuis zit u dus altijd goed! 

Kom langs in een van onze showrooms

Bent u benieuwd naar het assortiment fornuizen van Boretti? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs u graag meer vertellen over dit bijzondere merk. Bovendien kunnen de fornuizen ook gedemonstreerd worden, zodat u kunt ontdekken of het merk bij u past. 

Nieuw
Vraag hier ons inspiratie magazine aan!

Ontdek het ruim 100 pagina’s dikke magazine boordevol inspiratie, tips en de laatste trends op het gebied van keukens.