Keukenapparatuur van Bosch | Nieuwe keuken met Bosch apparatuur

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Bosch keukenapparatuur

Bosch keukenapparatuur is geschikt voor iedere (nieuwbouw)keuken. Als leverancier van Bosch keukenapparatuur kunnen de adviseurs van Mandemakers Keukens al uw vragen beantwoorden en u adviseren over de geschikte apparatuur voor uw keuken. Breng ook eens een bezoek aan de showroom van Mandemakers Keukens om de Bosch keukenapparatuur van dichtbij te bekijken.

Meer weten?

Wij laten u graag alles zien in een van onze vestigingen

Ovens

Ovens

De liefde voor bakken ontstaat onmiddellijk met een multifunctionele ovens van Bosch.

Koffiemachines

Koffiemachines

Bosch biedt losse apparaten en ingebouwde apparatuur voor de meest heerlijke koffie en creeert de perfecte kop met slechts één druk op de knop.

Kookplaten

Kookplaten

Met Bosch ontdekt u het comfort en het gemak van een flexibele kookoplossing.

Koelers en vriezers

Koelers en vriezers

Bij Bosch heeft u de keuze uit talloze koel- en vrieskasten en de nieuwste innovaties.

Vaatwassers

Vaatwassers

Vaatwassers van Bosch zijn bovendien stuk voor stuk betrouwbaar, duurzaam en stil en worden perfect weggewerkt in uw keuken.

Afzuigkappen

Afzuigkappen

De apparaten van Bosch, waaronder ook de afzuigkappen, worden regelmatig als beste getest door de Consumentenbond.

Magnetrons

Magnetrons

De apparaten van Bosch, waaronder ook de magnetrons, worden regelmatig als beste getest door de Consumentenbond.

Meer weten over Bosch keukenapparatuur?

Mandemakers Keukens levert een groot assortiment aan Bosch keukenapparaten. We bieden Bosch vaatwassers, gas-, inductie-, elektrische en keramische kookplaten, een geïntegreerde koffiezetmachine, koelkasten en vriezers, ovens, stoomovens en magnetrons en natuurlijk afzuigkappen voor een fris ruikende keuken.

Keukenapparatuur van Bosch

Onvoorwaardelijke kwaliteit

Bakken en stomen

De Bosch ovens en magnetrons komen in alle soorten en maten en kunnen tot wel 85 bereidingswijze voor gerechten onthouden. Zo wordt bakken en braden een eitje. De Bosch fornuizen voldoen aan dezelfde innovatieve en gebruiksvriendelijke eigenschappen die de kookplaten en ovens van Bosch ook uniek maken.

Afzuigkappen

De afzuigkappen van Bosch zijn geschikt voor iedere keuken. Verkrijgbaar in verschillende designs en geschikt voor aan de muur, het plafond of ingebouwd vallen ze nauwelijks op terwijl ze krachtig werk leveren.

Kookplaten

Inductiekookplaten, gaskookplaten, keramische kookplaten en domino's. Voor iedere thuiskok is er een passende kookplaat van Bosch. Als innovatief merk heeft Bosch zelfs een inductiekookplaat ontwikkeld waarbij het niet meer uitmaakt waar u de pan neerzet. Zo heeft u zeeën van ruime en kookt u zeer energievriendelijk.

Koelers en vriezers

De zuinige A+++ koelkasten van Bosch verbruiken jaarlijks nog minder energie dan een spaarlamp en door de verschillende compartimenten en optimale technologieën blijven uw boodschappen tot tweemaal langer vers met behoud van geur, smaak en vitamines.

Vaatwassers

De vaatwassers van Bosch zijn muisstil. Zo stil zelfs dat de stilste vaatwasser van Bosch nog minder geluid maakt dan het ruizen van de zee. Zo kunt u in gezelschap met vertrouwen de vaatwasser aanzetten. De vaatwassers van Bosch zijn hierdoor uitermate geschikt voor open keukens en leefkeukens.

Koffiemachines

Bosch heeft een geïntegreerd koffiezetapparaat waarmee u zich met één druk op de knop al een waar barista mag noemen. Of het nu om een kop koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato gaat, de koffiemachine van Bosch maakt van ieder kopje een feest van aroma's.

In 3 stappen
3D keuken ontwerpen

Maak uw eigen keukenontwerp met ons handige ontwerp programma!