Keukenapparatuur van Gaggenau | Nieuwe keuken met Kitchenaid apparatuur

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Gaggenau keukenapparatuur

Bij Mandemakers Keukens vindt u een groot assortiment Gaggenau keukenapparatuur. Het assortiment is onder te verdelen in ovens, kookplaten, afzuigkappen, koelkasten en vriezers, vaatwassers en koffiemachines. Graag vertellen we u wat meer over deze apparatuur.

Inspiratie nodig?

Wij inspireren u graag in een van onze vestigngen

  • 8 vestigingen door heel Nederland
Ovens en magnetrons

Oven en Magnetron

De bakovens behoren tot verschillende series keukenapparatuur dus kunt u ze gemakkelijk combineren met andere keukenapparatuur.

Koffiemachines

Koffiemachines

Volautomatische, ingebouwde koffiemachines zijn een echte trend in keukenland.

Kookplaten

Kookplaten

U kunt kiezen voor een gaskookplaat, een inductiekookplaat of een keramische kookplaat van Gaggenau.

Koelers en vriezers

Koelers en vriezers

Het brede assortiment van Gaggenau omvat koelkasten, vriezers, koel-en-vriescombinaties en wijnklimaatkasten.

Vaatwassers

Vaatwassers

Gaggenau biedt de keuze uit diverse vaatwassers, die stuk voor stuk naadloos geïntegreerd kunnen worden in uw keuken.

Afzuigkappen

Afzuigkappen

Het assortiment afzuigkappen van Gaggenau bestaat uit verschillende modellen afzuigkappen. U kunt kiezen voor een opvallende afzuigkap, of juist voor een onzichtbare.

Bakken en stomen

Gaggenau biedt bakovens, maar ook stoomovens, combistoomovens, magnetrons, combimagnetrons en warmhoudladen. Een groot deel van de apparaten behoort tot een serie en is hierdoor goed te combineren met andere Gaggenau (bak)apparatuur. Er is keuze uit verschillende designs en formaten.

Kookplaten

Inductiekookplaten, gaskookplaten, keramische kookplaten: Gaggenau biedt u een ruime keuze op het gebied van kookplaten. Ook is het mogelijk om verschillende elementen te combineren. Plaats bijvoorbeeld een smalle gaskookplaat naast een inductiekookplaat en maak uw kookdomein compleet met een grill of friteuse. Gaggenau biedt u alle vrijheid om te kiezen.

Afzuigkappen

Gaggenau biedt u de keuze uit plafondafzuigkappen, tafelafzuigkappen, werkbladafzuigkappen, eilandafzuigkappen, wandafzuigkappen en platschermafzuigkappen. U kunt kiezen voor een opvallende afzuigkap, of juist voor een onzichtbare. Ook zijn er verschillende afmetingen waar u uit kunt kiezen. Voor iedereen is er een passende afzuigkap.

Koelers en vriezers

Gaggenau koelkasten, vriezers en koel-en-vriescombinaties zijn niet alleen mooi om te zien, maar werken daarnaast perfect én zijn energiezuinig. Ook voor wijnklimaatkasten bent u bij Gaggenau aan het juiste adres. Deze apparatuur zorgt ervoor dat u wijnen altijd op de juiste temperatuur kunt bewaren.

Vaatwassers

Het assortiment van Gaggenau omvat geïntegreerde en volledig geïntegreerde vaatwassers. Alle vaatwassers worden naadloos geïntegreerd in uw keuken. Met de vaatwassers van Gaggenau kiest u voor volop afwasgemak.

Koffiemachines

Gaggenau biedt koffieliefhebbers de mogelijkheid om hun koffiemachine te laten inbouwen in de keuken. Met Gaggenau koffiemachines kunt u met één druk op de knop koffiebonen malen, waarvan vervolgens de lekkerste koffievariaties worden bereid. Denk aan espresso of zwarte koffie, maar ook aan cappuccino, latte macchiato, enzovoorts. Uw favoriete koffie zit er vast en zeker bij!

Gratis
Mandemakers keukenboek
Keukenboek

Laat u inspireren door de allernieuwste trends in hét huis van keukens. Nú gratis thuisbezorgd!