Keukenapparatuur van Gaggenau | Nieuwe keuken met Kitchenaid apparatuur

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Gaggenau

Gaggenau keukenapparatuur

Bij Mandemakers Keukens vindt u een groot assortiment Gaggenau keukenapparatuur. Het assortiment is onder te verdelen in ovens, kookplaten, afzuigkappen, koelkasten en vriezers, vaatwassers en koffiemachines. Graag vertellen we u wat meer over deze apparatuur.

Bakken en stomen

Gaggenau biedt bakovens, maar ook stoomovens, combistoomovens, magnetrons, combimagnetrons en warmhoudladen. Een groot deel van de apparaten behoort tot een serie en is hierdoor goed te combineren met andere Gaggenau (bak)apparatuur. Er is keuze uit verschillende designs en formaten.

Kookplaten

Inductiekookplaten, gaskookplaten, keramische kookplaten: Gaggenau biedt u een ruime keuze op het gebied van kookplaten. Ook is het mogelijk om verschillende elementen te combineren. Plaats bijvoorbeeld een smalle gaskookplaat naast een inductiekookplaat en maak uw kookdomein compleet met een grill of friteuse. Gaggenau biedt u alle vrijheid om te kiezen.

Afzuigkappen

Gaggenau biedt u de keuze uit plafondafzuigkappen, tafelafzuigkappen, werkbladafzuigkappen, eilandafzuigkappen, wandafzuigkappen en platschermafzuigkappen. U kunt kiezen voor een opvallende afzuigkap, of juist voor een onzichtbare. Ook zijn er verschillende afmetingen waar u uit kunt kiezen. Voor iedereen is er een passende afzuigkap.

Koelers en vriezers

Gaggenau koelkasten, vriezers en koel-en-vriescombinaties zijn niet alleen mooi om te zien, maar werken daarnaast perfect én zijn energiezuinig. Ook voor wijnklimaatkasten bent u bij Gaggenau aan het juiste adres. Deze apparatuur zorgt ervoor dat u wijnen altijd op de juiste temperatuur kunt bewaren.

Vaatwassers

Het assortiment van Gaggenau omvat geïntegreerde en volledig geïntegreerde vaatwassers. Alle vaatwassers worden naadloos geïntegreerd in uw keuken. Met de vaatwassers van Gaggenau kiest u voor volop afwasgemak.

Koffiemachines

Gaggenau biedt koffieliefhebbers de mogelijkheid om hun koffiemachine te laten inbouwen in de keuken. Met Gaggenau koffiemachines kunt u met één druk op de knop koffiebonen malen, waarvan vervolgens de lekkerste koffievariaties worden bereid. Denk aan espresso of zwarte koffie, maar ook aan cappuccino, latte macchiato, enzovoorts. Uw favoriete koffie zit er vast en zeker bij!

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?