Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Gessi kranen

In de hedendaagse keuken is de kraan niet alleen een functioneel, maar ook een esthetisch onderdeel geworden. We hechten steeds meer waarde aan de inrichting van ons huis en details spelen daarbij een belangrijke rol. Het merk Gessi speelt hier erg goed op in en brengt kranen met een fraai design op de markt. We laten u graag kennismaken met de eigenschappen van de Gessi kranen en de diverse modellen van de luxueuze kranen.

Green Gessi

Duurzaamheid en bescherming van het milieu zijn onderwerpen waar steeds meer aandacht aan wordt besteed. Gessi neemt hierin het voortouw door over te gaan op groene energie. Gessi is namelijk een “totaal groen” bedrijf die 100% gecertificeerde schone energie gebruikt. Het merk heeft een sterke toewijding aan het beschermen van het milieu. Een Gessi kraan is dan ook een milieubewuste investering, wat een goed gevoel achterlaat.

Voor iedere keuken een passende kraan

De kernwaarden van Gessi zijn “groene” productie, kwaliteit, veiligheid en design. Het resultaat van deze kernwaarden zijn verschillende modellen kranen van sublieme kwaliteit met een duurzaam karakter. De kranen van Gessi zijn erg eenvoudig in gebruik en zorgen voor een esthetische toegevoegde waarde in de keuken. Gessi heeft kranen uit verschillende collecties. We vertellen u graag wat meer over de collecties die bij Mandemakers verkrijgbaar zijn. Zo vindt u voor iedere keuken een passende Gessi kraan.

Mesh

De Gessi Mesh kraan heeft een draaibare keukenmengkraan met een uittrekbare handdouche. Dankzij de handige mengkraan bepaalt u met één beweging zowel de temperatuur als de waterkracht. De uittrekbare handdouche maakt het gemakkelijk om bijvoorbeeld een pan te vullen met water of de wasbak goed schoon te spoelen. De Mesh kraan is gemaakt van RVS met een PVD coating. Dankzij de gestroomlijnde vormgeving is deze kraan een blikvanger in de keuken.

Gessi316

De Gessi316 kranen lijken qua vormgeving op de Gessi Mesh kranen, maar het mondstuk van de kraan is met een gestroomlijnd tussenstuk verbonden met de body van de kraan. Ook de Gessi316 kranen hebben een uittrekbare handdouche en een handige mengkraan. De Gessi316 kraan is verkrijgbaar in de uitvoeringen gun metal, koper, goud en geborsteld staal.

Officine Gessi

De Officine kraan heeft een opmerkelijk design dankzij de haast rechthoekige vorm van de kraan. Ideaal als u op zoek bent naar een unieke kraan. Ook deze kraan heeft een handige mengkraan die u heel eenvoudig bedient. Deze mooie, unieke designkraan is verkrijgbaar in de uitvoeringen chroom, geborsteld staal, koper, gun metal en RVS met een PVD coating.

Inciso

De driegats Inciso kraan is een unieke kraan. De kraan bestaat namelijk uit drie delen: twee mengkranen en de hals. Met de mengkranen bedient u op eenvoudige wijze de temperatuur van het water en de waterkracht. De kraan heeft een rechthoekige uitloop, wat voor een uniek en fraai beeld zorgt. De Inciso kraan is verkrijgbaar in de uitvoeringen chroom, gun metal, black XL, koper en RVS met een PVD coating.


Kom langs in de winkel

Bent u op zoek naar een unieke, luxueuze kraan voor in de keuken? Dan is een Gessi kraan wellicht wat u zoekt. Kom gerust langs in een van onze winkels om de Gessi kranen met eigen ogen te bekijken. Wilt u er zeker van zijn dat onze deskundige adviseurs al uw vragen kunnen beantwoorden? Dan raden we u aan om een afspraak in te plannen.