Keukenapparatuur van Kitchenaid | Nieuwe keuken met Kitchenaid apparatuur

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Kitchenaid

Kitchenaid keukenapparatuur

KitchenAid is het enige merk dat een totaaloplossing in de keuken biedt: van mixer tot vaatwasser, en van bakvormen tot koffiezetapparaten. Maar welk apparaat het ook is, u bent altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit, gemak en een iconisch design.

Meer weten?

Wij laten u graag alles zien in een van onze vestigingen

Afzuigkappen

Afzuigkappen

De speciale coating zorgt ervoor dat de afzuigkap vingerafdruk-vrij blijft. Last van het harde geruis van de afzuigkap heeft u bij KitchenAid niet meer. Alle modellen zijn namelijk indrukwekkend stil.

Kookplaten

Kookplaten

Welke soort kookplaat u ook kiest, bij KitchenAid weet u zeker dat u er de lekkerste gerechten mee kunt bereiden.

Bakken en stomen

Bakken en stomen

De strakke inbouwmodellen zijn prachtig afgewerkt met roestvrijstaal en een lcd display.

Koelers en vriezers

Koelers en vriezers

Wilt u uw keuken op een strakke manier afwerken? Denk dan eens aan de inbouwkoelkasten van KitchenAid. 

Vaatwassers

Vaatwassers

Alle vaatwasser van KitchenAid zijn geschikt voor volledige integratie in uw keuken. Dit betekent dat de vaatwasser absoluut geen doorn in het oog meer is. 

Bakken en stomen

KitchenAid biedt drie verschillende apparaten om in te bakken en te verwarmen: multifunctionele ovens, stoomovens en (combi-)magnetrons. Voor welke u ook gaat, u bent verzekerd van een strakke roestvrijstalen afwerking en de hoogste kwaliteit.

Kookplaten

Wanneer u op zoek bent naar een kookplaat van KitchenAid, kunt u uit verschillende soorten kiezen. Inductie of gas zijn natuurlijk een mogelijkheid, maar daarnaast bieden zij ook een unieke combinatie tussen die twee, genaamd Step. De laatste mogelijkheid is het zogenaamde Domino. Domino is de term voor een smalle tweepits kookplaat, zowel mogelijk in inductie als gas.

Afzuigkappen

Ook de afzuigkappen van KitchenAid hebben een prachtig design, afgewerkt in roestvrijstaal. Voor vingerafdrukken hoeft u echter niet bang te zijn. Door de speciale coating zult u hier nooit last van hebben. Wel zo handig in de keuken! Wilt u uw afzuigkappen helemaal kunnen verbergen? Dan is een downdraft afzuigkap misschien wel iets voor u. Deze verdwijnt in zijn geheel in het aanrechtblad wanneer u deze niet gebruikt.

Koelers en vriezers

Van een merk als KitchenAid kunt u natuurlijk ook prachtige koelkasten verwacht. Niet alleen de geïntegreerde en ingebouwde koelkasten zijn mooi, ook de vrijstaande koelkasten zijn ware plaatsjes met hun Amerikaanse uitstraling en roestvrijstalen afwerking. Zeker een blikvanger in uw keuken. Ook voor wijnklimaatkasten bent u bij KitchenAid aan het juiste adres. Natuurlijk zijn ook weer de tips en aanbevelingen van foodprofessionals doorgevoerd, zodat u als liefhebber optimaal kunt genieten van uw wijnen.

Vaatwassers

Een vaatwasser is tegenwoordig bijna onmisbaar in elke keuken. De vaatwassers van KitchenAid voldoen aan de hoogste eisen. Niet alleen het prachtige geïntegreerde design, ook de werking van de apparaten is uitzonderlijk goed. Daarnaast zijn ze voorzien van de nieuwste snufjes om u van alle gemakken te voorzien.

Koffiemachines

KitchenAid is misschien juist wel heel erg bekend door haar huishoudelijke apparaten. Denk aan mixers, koffiezetapparaten, broodroosters en foodprocessors. Stuk voor stuk met een iconisch design en van topkwaliteit: voor de echt gepassioneerde thuiskok. Met deze apparaten weet u zeker dat elk gerecht dat u bereid een succes wordt. En daarnaast is het natuurlijk gewoon een prachtige blikvanger in uw keuken!

In 3 stappen
3D keuken ontwerpen

Maak uw eigen keukenontwerp met ons handige ontwerp programma!

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?