Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Alles over het merk Lancellotti

Het merk Lancellotti is afkomstig uit Italië en kenmerkt zich door geavanceerde technologieën en duurzaam design. Dit resulteert in prachtige fornuizen die zowel qua functionaliteit als op het decoratieve gebied een waardevolle toevoeging zijn aan uw keuken! We vertellen u graag meer over dit Italiaanse merk.

ERROR: Content Element with uid "14475" and type "maxserv_sitemandemakers_newsfeedpopup" has no rendering definition!

Keukenapparatuur van Lancellotti

Kom langs in een van onze showrooms

Bent u benieuwd naar het assortiment van Lancellotti? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs u graag meer vertellen over dit bijzondere merk. Bovendien kunnen de apparaten ook gedemonstreerd worden, zodat u kunt ontdekken of het merk bij u past.

Bent u benieuwd naar het assortiment van Lancellotti? Breng dan een bezoek…

Lees verder

Bent u benieuwd naar het assortiment van Lancellotti? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms waar onze adviseurs u graag meer vertellen over dit bijzondere merk. Bovendien kunnen de apparaten ook gedemonstreerd worden, zodat u kunt ontdekken of het merk bij u past.

Geschiedenis

Lancellotti is ontstaan in 2014 en hierdoor relatief nieuw in de markt van keukenapparatuur. De gezichten achter het Italiaanse merk, de familie Po, waren echter al langer actief in deze sector. Al in 1922 startte de familie met de productie van kookapparatuur voor bedrijven en restaurants. In 1999, een aantal generaties later, heeft dit geleid tot het ontstaan van het merk Steel waarna in 2014 het merk Lancellotti vervolgens zijn intrede maakte. Vanaf het allereerste begin in 1922 tot op de dag van vandaag wordt een hechte familieonderneming in stand gehouden waarbij de nadruk ligt op robuustheid, hoge kwaliteit en technische innovaties. Deze eigenschappen zijn dan ook kenmerkend voor het merk Lancellotti.

Fornuizen

Het assortiment van Lancellotti bestaat uit een tiental prachtige, vrijstaande fornuizen die onderverdeeld zijn in twee series: de Andagio-serie en de Maestro-serie. De Adagio-serie bestaat uit fornuizen met een breedte van 90 en 100 cm, verkrijgbaar in roestvrij staal, antraciet en vier matte kleuren. De Maestro-serie kent 90, 100 en 120 cm brede gasfornuizen en beschikt zelfs over een 90 en 100 cm brede variant met inductiekookplaat.

De kenmerken

De producten van Lancellotti kenmerken zich door hun stoere looks. Deze komen tot stand door het gebruik van gietijzeren pannendragers, massieve metalen knoppen en grove handgrepen. Ondanks de robuuste aspecten oogt de keukenapparatuur van Lancellotti zeer stijlvol. Of u nu over een klassieke, landelijke of strakke keuken beschikt: de apparatuur van Lancellotti is altijd een mooie toevoeging aan uw keuken!