Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Neff keukenapparatuur

De keukenapparatuur van Neff staat bekend om de kwaliteit, elegantie en functionaliteit van de producten. Door de decennialange ervaring is het merk een bekende naam in de wereld van keukenapparatuur. De apparatuur van Neff is ontwikkeld om u te helpen bij het bereiden van heerlijke gerechten. Lees hier meer over deze apparaten.

Keukenapparatuur van Neff

De ontwikkeling van Neff

Carl Neff bouwde al in 1877 in Duitsland zijn eerste fornuis. Sindsdien is Neff uitgegroeid tot een groot merk in de wereld van keukenapparatuur dat uitblinkt in kwaliteit en functionaliteit. Bovendien maken ze nu veel meer dan alleen fornuizen. Onder andere ovens, koelkasten en vaatwassers zijn nu ook te vinden in het assortiment. Zo kunt u uw gehele keuken voorzien van de stijlvolle apparatuur van Neff.

Carl Neff bouwde al in 1877 in Duitsland zijn eerste fornuis. Sindsdien is…

Lees verder

Carl Neff bouwde al in 1877 in Duitsland zijn eerste fornuis. Sindsdien is Neff uitgegroeid tot een groot merk in de wereld van keukenapparatuur dat uitblinkt in kwaliteit en functionaliteit. Bovendien maken ze nu veel meer dan alleen fornuizen. Onder andere ovens, koelkasten en vaatwassers zijn nu ook te vinden in het assortiment. Zo kunt u uw gehele keuken voorzien van de stijlvolle apparatuur van Neff.

Kom langs in een van onze showrooms

Bent u benieuwd naar het assortiment van Neff? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms waar onze adviseurs u graag meer vertellen over dit bijzondere merk. Bovendien kunnen de apparaten ook gedemonstreerd worden, zodat u kunt ontdekken of het merk bij u past.

Ovens

Van bakovens tot stoomovens en van combimagnetrons tot compacte ovens: Neff heeft het allemaal! Het uitgebreide assortiment maakt het mogelijk om voor een oven te kiezen die volledig aan uw wensen voldoet en in uw keuken past. De ovens van Neff zijn voorzien van moderne technologieën waardoor de apparaten uitblinken wat betreft gebruiksgemak.

Kookplaten

Niet iedereen kookt graag op hetzelfde type kookplaat. Daarom kunt u bij Neff kiezen uit koken op gas, inductie, keramiek en Domino kookplaten. Bovendien beschikt het merk ook over bijhorende accessoires die koken nog gemakkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan messen, spatels maar ook aan sudderplaten, stoominzetten en speciale reinigingsproducten.

Stoomovens

De stoomovens van Neff zijn van alle gemakken voorzien. De verschillende innovatieve technologieën zorgen dat uw eten op een gezonde en bovendien lekkere manier bereidt wordt. Uw eten is nog nooit zo smaakvol geweest! U kunt kiezen voor een stoomoven, maar ook voor een combinatie van een stoom- en bakoven in één.

Afzuigkappen

De afzuigkappen van Neff kenmerken zich door hun geluidsarme werking. U kunt uw gesprek dus rustig voortzetten terwijl u in de pan aan het roeren bent en de afzuigkap aan staat. U heeft de keuze uit diverse modellen zoals wandschouwkappen, plafondunits, afzuigkappen in de bovenkast en afzuiging in het werkblad. Voor welk systeem u ook kiest, u bent verzekerd van een krachtige werking en een strak design.

Magnetrons

De magnetrons van Neff zijn niet alleen een praktische, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw keuken. U heeft de keuze uit combimagnetrons, inbouwmagnetrons en diverse accessoires. Dankzij de krachtige werking zet u snel een maaltijd op tafel. Bovendien profiteert u van gebruiksvriendelijke displays die de bediening vergemakkelijken.  

Koelkasten

Neff koelkasten kenmerken zich door de flexibele inrichting. Zo zijn ze voorzien van een uittrekbaar EasyAccess rek en afgescheiden vakken waarin u bepaalde producten kunt bewaren. Ook de uitneembare glazen platen en laden zorgen dat u de koelkast kunt inrichten zoals u dat zelf wilt! Dit maakt het makkelijker om het overzicht te bewaren.

Vriezers

Met de vriezers van Neff kunt u uw producten uitstekend bewaren. De vriezers zijn namelijk van diverse technieken voorzien, zoals het LowFrost systeem en SuperFreeze waardoor de temperatuur wordt gereduceerd wanneer u verse producten in de vriezer stopt. Dit resulteert in een langere houdbaarheid en niet te vergeten: een betere smaakbeleving.

Vaatwassers

De Neff vaatwassers zijn volledig weg te werken en gaan hierdoor geheel in uw keuken op. De vaatwassers kenmerken zich door hun stille en krachtige werking en verwijderen bovendien de meest hardnekkige vlekken. U hebt keuze uit breedtematen van 45 en 60 cm.