Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Novy: geïnspireerd door kwaliteit

Novy streeft naar perfectie. Daarnaast worden de producten ook geproduceerd door vakmanschap en passie: dit is de werkethiek van Novy. Dit wordt allemaal gedaan in eigen beheer en fabriek in Kuurne. Hierdoor wordt de totale controle over het productieproces behouden en kan er kwaliteit geleverd en gegarandeerd worden. Ze gebruiken namelijk alleen de meest hoogwaardige grondstoffen en de beste productietechnieken, en doen dan ook geen concessies als het gaat om kwaliteit. Bij Novy ziet u het specialisme en de ervaring in alles terug!

Inductie van Novy

Kook makkelijker en maak het nog leuker met een inductiekookplaat van Novy. De kenmerken van deze kookplaat zijn: comfort, veiligheid en snelheid. Door de hoogstaande technologie van inductie kunt u sneller koken, gaat u efficiënt met energie om en is het zeer veilig in gebruik. De kookplaat wordt namelijk niet warm, maar alleen de pannen waarmee u kookt. Daarnaast kunt u met inductie zelf bepalen hoeveel kookzones u op de kookplaat plaatst en de gewenste extra’s. Zo stelt u helemaal uw eigen kookdomein samen! Verder kunt u bij een Novy inductiekookplaat dus ook nog voor extra’s kiezen. Denk hierbij aan de bridgefunctie, waarbij twee achter elkaar liggende zones aan elkaar gekoppeld worden voor bijvoorbeeld het bereiden van een heerlijk gerecht in de braadslede. In ieder geval bent u verzekerd van hoge kwaliteit!

Kwaliteit garanderen: 5 jaar garantie

Bij Novy staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom geeft zij 5 jaar garantie op alle producten. De verwachting is dat de producten van Novy jaren meegaan en precies doen wat ze moeten doen. Wanneer dit niet zo is, dan heeft een Novy een garantieplan waar u gebruik van kunt maken. Op de afzuigkappen en kookapparatuur krijgt u 5 jaar garantie en ook gedurende de vijf jaar na uw aankoop betaalt u geen materiaalkosten. Daarnaast hoeft u de eerste twee jaar ook niet te betalen voor de eventuele kosten voor arbeidsloon. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u optimaal genieten van uw nieuwe Novy keukenproducten!

Kom langs en bekijk de Novy keukenapparatuur in één van onze showrooms!

Bent u benieuwd naar het assortiment van Novy? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms waar onze adviseurs u graag meer vertellen over het ruime aanbod. Bovendien kunt u de apparaten ook met eigen ogen bewonderen, zodat u kunt ontdekken of het merk bij u past.