Siemens keukenapparatuur – Mandemakers Keukens

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Siemens keukenapparatuur

Het Duitse merk Siemens werd in 1847 opgericht met als doel om verantwoordelijke, innovatieve en excellente keukenapparatuur te ontwikkelen. Nu, ruim 165 jaar later, blijken deze uitgangspunten dé basis voor het Siemens-succes te zijn. Dit maakt het merk tot een betrouwbare en waardevolle toevoeging aan uw keuken! We vertellen u graag meer over de keukenapparatuur van dit Duitse merk. 

Meer weten?

Wij laten u graag alles zien in een van onze vestigingen

Ovens

Ovens en magnetrons

Maar welk model u ook kiest; met een oven van Siemens is een smakelijk resultaat gegarandeerd.

Koffiemachines

Koffiemachines

Siemens combineert techniek met design en bedieningsgemak in de beste koffiezetapparaten en koffie volautomaten.

Kookplaten

Kookplaten

Lekker koken begint met de keuze van de juiste kookplaat.

Koelers en vriezers

Koelers en vriezers

Met de koel- en vrieskasten van Siemens heeft u de keuze uit talloze varianten en de beste opties om uw levensmiddelen flexibel en optimaal te bewaren.

Vaatwassers

Vaatwassers

Siemens heeft een perfect model vaatwasser voor iedere gebruiker en elke keuken.

Afzuigkappen

Afzuigkappen

De afzuigkappen van Siemens beschikken over een moderne motor en combineren een hoge afzuigcapaciteit met een minimaal geluidsniveau.

Magnetrons

Magnetrons

De magnetrons van Siemens zijn een fijne en snelle hulp in uw keuken en ze beschikken over handige functies.

Innovatieve ontwikkelingen met een duurzaam resultaat

Ten tijde van klimaatveranderingen, mondialisering en verstedelijking wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Siemens grijpt de hedendaagse uitdagingen die hierbij komen kijken met beide handen aan en focust zich op de ontwikkeling van innovatieve en duurzame apparaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koelkasten die voedsel langer vers houden en flexinductiekookplaten waarmee minder warmte verloren gaat tijdens het koken.

Het beste advies over Siemens keukenapparatuur

Mandemakers Keukens is al jarenlang leverancier van de keukenapparatuur van Siemens. Onze adviseurs kunnen u hierdoor alles vertellen over de apparaten. Heeft u vragen, wilt u zien wat er allemaal mogelijk is of wilt u de apparatuur gewoon eens in het echt bekijken? Of bent u benieuwd naar de andere apparatuur van Siemens? Breng dan een bezoek aan de showroom van Mandemakers Keukens.

Ovens en magnetrons

Van traditionele heteluchtovens tot stoomovens en van combi-magnetrons tot warmhoudladen: u vindt het in het assortiment van Siemens. Dankzij de ruime keuze vindt u gegarandeerd de oven met de juiste afmetingen en functies voor uw kookpatronen.   

Afzuigkappen

Onder de categorie afzuigkappen van Siemens vallen diverse typen afzuigkappen: plafondunits, eilandschouwkappen, wandschouwkappen, afzuigkappen in bovenkasten, onderbouw afzuigkappen en downdraft afzuigkappen. Met dit brede assortiment is er voor iedere keuken een passende afzuigkap. Er zijn diverse designs mogelijk, evenals fluisterstille en energiezuinige afzuigkappen.

Kookplaten

Of u nu een voorstander bent van koken op inductie, gas of keramiek: in het assortiment van Siemens vindt u het allemaal. De kookplaten zijn voorzien van een strakke, moderne uitstraling en kenmerken zich door hun hoge gebruiksvriendelijkheid. 

Koelkasten en vriezers

De koelkasten en vriezers van Siemens bieden u de beste omstandigheden om uw verse etenswaren zo lang mogelijk te bewaren. Bovendien zijn ze voorzien van slimme technologieën en een energiezuinige werking.

Vaatwassers

Na het koken is er niets fijner dan uw vieze vaat in de vaatwasser te zetten: opgeruimd staat netjes. Siemens vaatwassers zijn slim, snel, stil en energiezuinig. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende afmetingen, zoals een breedtemaat van 45 cm, 60 cm en compacte modellen.

Koffiemachines

Er gaat niets boven een heerlijk vers gezet kopje koffie. Met de apparaten van Siemens zit u hiervoor zeker goed! U hebt de keuze uit filterkoffieapparaten en koffie volautomaten. 

In 3 stappen
3D keuken ontwerpen

Maak uw eigen keukenontwerp met ons handige ontwerp programma!

Bekijk keukens met Siemens inbouwapparatuur

Wilt u meer weten over de kenmerken van Siemens of bent u benieuwd naar de verschillende producten? Bekijk dan nu op uw gemak het complete assortiment bij Mandemakers Keukens.