Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Siemens keukenapparatuur

Mandemakers Keukens biedt een groot assortiment Siemens keukenapparatuur. De apparatuur is onder te verdelen in zes verschillende categorieën, namelijk: bakken en stomen, kookplaten, afzuigkappen, koelen en vriezen, vaatwassers en koffiemachines. Graag vertellen we u wat meer over de categorieën en de apparaten die hieronder vallen.

Meer weten?

Wij laten u graag alles zien in een van onze vestigingen

Bakken en stomen

Bakken en stomen

Maar welk model u ook kiest; met een oven van Siemens is een smakelijk resultaat gegarandeerd.

Koffiemachines

Koffiemachines

Siemens combineert techniek met design en bedieningsgemak in de beste koffiezetapparaten en koffie volautomaten.

Kookplaten

Kookplaten

Lekker koken begint met de keuze van de juiste kookplaat.

Koelers en vriezers

Koelers en vriezers

Met de koel- en vrieskasten van Siemens heeft u de keuze uit talloze varianten en de beste opties om uw levensmiddelen flexibel en optimaal te bewaren.

Vaatwassers

Vaatwassers

Siemens heeft een perfect model vaatwasser voor iedere gebruiker en elke keuken.

Afzuigkappen

Afzuigkappen

De afzuigkappen van Siemens beschikken over een moderne motor en combineren een hoge afzuigcapaciteit met een minimaal geluidsniveau.

Doordacht en duurzaam

Siemens verlegt continu de grenzen van technische mogelijkheden en maakt zo uw leven gemakkelijker. Zo biedt het merk koelkasten die voedsel tot drie keer langer écht vers houden zodat u minder tijd aan de boodschappen hoeft te besteden, stoomovens waarmee u sneller en gemakkelijk kunt koken en flexInductiekookplaten die automatisch de grootte en de vorm van pannen herkennen.

Het beste advies over Siemens keukenapparatuur

Mandemakers Keukens is al jarenlang leverancier van de keukenapparatuur van Siemens. Onze adviseurs kunnen u hierdoor alles vertellen over de apparaten. Heeft u vragen, wilt u zien wat er allemaal mogelijk is of wilt u de apparatuur gewoon eens in het echt bekijken? Of bent u benieuwd naar de andere apparatuur van Siemens? Breng dan een bezoek aan de showroom van Mandemakers Keukens.

Bakken en stomen

De categorie bakken en stomen omvat ovens, stoomovens, combi-ovens en magnetrons, warmhoudladen en fornuizen. Alle ovens van Siemens staan garant voor een smakelijk resultaat. Met Siemens stoomovens kunt u bovendien op de automatische piloot koken door te kiezen uit keuzeprogramma's zoals garen en ontdooien. Koken met behulp van stoom zorgt ervoor dat de smaken, vitamines en sappen van het eten optimaal behouden blijven. De apparaten van Siemens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Afzuigkappen

Onder de categorie afzuigkappen van Siemens vallen diverse typen afzuigkappen: plafondunits, eilandschouwkappen, wandschouwkappen, afzuigkappen in bovenkasten, onderbouw afzuigkappen en downdraft afzuigkappen. Met dit brede assortiment is er voor iedere keuken een passende afzuigkap. Er zijn diverse designs mogelijk, evenals fluisterstille en energiezuinige afzuigkappen.

Kookplaten

Inductiekookplaten, gaskookplaten, keramische kookplaten, dominokookplaten en elektrische kookplaten: in het assortiment van Siemens vindt u ze allemaal. Het merk biedt hiermee alle vrijheid om te kiezen voor een manier van koken die perfect bij u past. Met een Domino kookplaat is het bovendien mogelijk om verschillende kooktechnieken, zoals een grill, powerWok en een gaskookplaat, met elkaar te combineren. Alle Siemens kookplaten hebben een prachtig design.

Koelers en vriezers

Siemens koelkasten en vriezers zijn van een uitzonderlijke klasse. Het assortiment van Siemens omvat vrijstaande en inbouwkoel/vrieskasten, vrijstaande en inbouwdiepvriezers, side-by-side koelkasten en wijnklimaatkasten, die u wijncollectie altijd op de juiste temperatuur houden.

Vaatwassers

Het assortiment van Siemens omvat vrijstaande vaatwassers, onderbouw vaatwassers, geïntegreerde en volledig geïntegreerde vaatwassers en compacte inbouw- en vrijstaande vaatwassers. De vaatwassers behoren tot de snelste en zuinigste ter wereld en zorgen elke afwasbeurt weer voor een perfect resultaat.

Koffiemachines

Siemens biedt koffieliefhebbers de mogelijkheid om hun koffiemachine te laten inbouwen in de keuken. Daarnaast biedt Siemens ook losse koffiemachines.

In 3 stappen
3D keuken ontwerpen

Maak uw eigen keukenontwerp met ons handige ontwerp programma!