De Italiaanse designs van SMEG – Mandemakers Keukens

Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

SMEG keukenapparatuur: ontdek de stijlvolle Italiaanse designs

Mandemakers Keukens biedt een groot assortiment SMEG keukenapparatuur. De apparatuur is onder te verdelen in drie verschillende categorieën, namelijk: koelkasten, ovens en fornuizen. Lees verder en ontdek wat de apparatuur van SMEG kenmerkt.

Meer weten?

Wij laten u graag alles zien in een van onze vestigingen

Koelkasten

Koelkasten

SMEG beschikt over een ruim assortiment koelkasten, vriezers en koel/vriescombinaties. U kunt hierbij kiezen uit verschillende modellen en kleuren, zodat u gegarandeerd een passend model vindt voor uw keuken!

Ovens

Ovens

SMEG ovens kenmerken zich door de strakke designs, hoogwaardige materialen en hoge veiligheid. Welk model past in uw keuken? 

Fornuizen

Fornuizen

De fornuizen van SMEG stralen een hoge dosis klasse en elegantie uit en zijn daarom een toevoeging in iedere keuken! 

SMEG krijtkoelkast

SMEG krijtkoelkast

SMEG introduceert een nieuw, innovatief product; de krijtkoelkast. Lees er hier meer over.

SMEG Amerikaanse koelkast

SMEG Amerikaanse koelkasten

SMEG Amerikaanse koelkasten hebben een vooruitstrevende technologie met optimale prestaties. Lees hier meer.

Over SMEG

Het merk SMEG is ontstaan in 1948 in Guastalla, een Italiaans plaatsje dat zich kenmerkt door de toonaangevende fabrikanten van keukenapparatuur die zich hier hebben gevestigd. SMEG beschikt over diverse keukenapparaten, zoals ovens, fornuizen en koelkasten, die herkenbaar zijn aan de stijlvolle en sierlijke designs. Niet alleen de Italiaanse designs zijn kenmerkend voor het merk, SMEG is ook bekend vanwege de wil om keukenapparatuur te veranderen in een statussymbool. Het merk legt daarom niet alleen de nadruk op de functionaliteit, maar ook op het decoratieve aspect. De unieke details maken de uitstraling van de apparaten compleet, zodat u een ware eyecatcher in huis haalt waar u jarenlang van kunt genieten.

Kom langs in een van onze showrooms

Bent u benieuwd naar het assortiment van SMEG? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms waar onze adviseurs u graag meer vertellen over dit bijzondere merk. Bovendien kunnen de apparaten ook gedemonstreerd worden, zodat u kunt ontdekken of het merk bij u past.

Koelkasten

SMEG beschikt over een ruim assortiment koelkasten, vriezers en koel/vriescombinaties. U kunt hierbij kiezen uit zowel inbouw modellen als vrijstaande modellen die beide de nieuwste technologieën combineren met hoge prestaties en een bijzonder design. Daarnaast behoren de opvallende Amerikaanse koelkasten ook tot de mogelijkheden. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, zoals geel, groen, roze en rood. Welke koelkast u ook kiest, u geniet altijd van een energiezuinige werking en een praktische indeling. Kortom, een koelkast van SMEG is op alle fronten een toevoeging aan uw keuken!  

Ovens

De inbouwovens van SMEG onderscheiden zich door de strakke designs, praktische afmetingen, het hoge gebruiksgemak en tot slot de hoge veiligheid. De ovens worden gemaakt van diverse hoogwaardige materialen, zoals RVS en glas, die zorgen voor een strakke en luxueuze look. Het assortiment van SMEG biedt u keuze uit verschillende type ovens, zoals pizzaovens, multifunctionele ovens en stoomovens: er is voor ieder wat wils!

Fornuizen

De fornuizen van SMEG stralen een hoge dosis klasse en elegantie uit. U kunt kiezen voor een fornuis met gaskookplaat, inductie of keramische kookplaat en u hebt de mogelijkheid om de fornuizen in te bouwen of vrijstaand te plaatsen. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende stijlen, kleuren en breedtematen van 60 tot en met 150 cm. Een ruim assortiment om uw keuken van hét perfecte fornuis te voorzien.

In 3 stappen
3D keuken ontwerpen

Maak uw eigen keukenontwerp met ons handige ontwerp programma!

Terug
Sluiten

Hoe kan ik u helpen?