Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Whirlpool keukenapparatuur

Al meer dan honderd jaar maakt het in 1911 opgerichte Whirlpool het verschil met zijn huishoudelijke apparatuur. Het bedrijf begon met de productie van wasmachines, maar richtte zich al snel ook op keukenapparatuur. De visie van Whirlpool is: 'In ieder huis, overal ter wereld. Met trots, toewijding en topresultaten'. Whirlpool hecht veel waarde aan het verbeteren van het milieu en de maatschappij. In 2003 kondigde Whirlpool als eerste producent van huishoudelijke apparatuur een wereldwijde doelstelling aan voor het verminderen van broeikasgassen. Op dit moment is er al veel bereikt op dit gebied: zo is de uitstoot van schadelijke chemicaliën in de Verenigde Staten al bijna 90 procent lager dan twintig jaar geleden, terwijl de productie met zo'n 80 procent toenam.

Keukenapparatuur van Whirlpool

Het hoogste comfort behaalt u met kwaliteitsapparatuur

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment keukenapparatuur. Het aanbod kan worden onderverdeeld in zes verschillende categorieën, namelijk ovens, kookplaten, afzuigkappen, koel- en vriesapparaten, vaatwassers en koffiemachines. In iedere categorie biedt Whirlpool verschillende keukenapparaten aan. We vertellen u graag meer over de diverse categorieën.

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment…

Lees verder

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment keukenapparatuur. Het aanbod kan worden onderverdeeld in zes verschillende categorieën, namelijk ovens, kookplaten, afzuigkappen, koel- en vriesapparaten, vaatwassers en koffiemachines. In iedere categorie biedt Whirlpool verschillende keukenapparaten aan. We vertellen u graag meer over de diverse categorieën.

Bakken en stomen

Whirlpool heeft een breed assortiment ovens, combimagnetrons, magnetrons en warmhoudladen. Met verschillende designs en mogelijkheden is er altijd een oven of (combi)magnetron die bij u past. Ook voor combimagnetrons met een stoomfunctie kunt u terecht binnen ons assortiment.

Afzuigkappen

Afzuigkappen zorgen ervoor dat vervelende kookluchtjes en vocht supersnel uit uw keuken verdwijnen. Daarnaast zijn veel afzuigkappen prachtig om te zien! In het Whirlpool assortiment vindt u eilandafzuigkappen, wandschouwafzuigkappen, vlakschermafzuigkappen en onderbouwafzuigkappen. Alle afzuigkappen zeer eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te reinigen.

Kookplaten

De kookplaat vormt misschien wel de basis van de keuken: hierop kookt u tenslotte. Whirlpool biedt een breed aanbod kookplaten: gaskookplaten, inductiekookplaten en keramische kookplaten. Hiermee biedt het merk voor ieder wat wils! Alle kookplaten hebben een mooi design en een breed scala aan mogelijkheden.

Koelers en vriezers

Het assortiment koel- en vriesapparaten van Whirlpool bestaat uit koel/vriescombinaties, koelkasten, diepvriezers en wijnbewaarkasten. Door toepassing van de nieuwste technologieën blijft uw voedsel lang vers, terwijl u zo min mogelijk energie verbruikt.

Vaatwassers

Een vaatwasser neemt u het werk van de afwas uit handen én zorgt ervoor dat de vuile vaat uit het oog opgeborgen is. Whirlpool heeft zowel vrijstaande vaatwassers als ingebouwde vaatwassers in zijn assortiment. Alle apparaten zijn voorzien van de nieuwste technologieën.

Koffiemachines

Ook voor ingebouwde koffiemachines bent u bij Whirlpool aan het juiste adres. Onze koffiemachines zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken. Met één druk op de knop bereidt u een heerlijke cappuccino, koffie of een kop thee.

Meer weten over Whirlpool keukenapparatuur?

Mandemakers Keukens is al jarenlang leverancier van de keukenapparatuur van Whirlpool. Onze keukenadviseurs zijn getraind en kunnen u alles over de apparatuur van dit merk vertellen. Wilt u meer weten over onze Whirlpool of andere apparatuur of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom van Mandemakers Keukens. Daar kunt u alle Whirlpool apparatuur zelf bekijken!