Keukenapparatuur van Whirlpool | Inbouwapparatuur voor elke keuken

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Whirlpool keukenapparatuur

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment keukenapparatuur. Het aanbod kan worden onderverdeeld in zes verschillende categorieën, namelijk ovens, kookplaten, afzuigkappen, koel- en vriesapparaten, vaatwassers en koffiemachines. In iedere categorie biedt Whirlpool verschillende keukenapparaten aan. We vertellen u graag meer over de diverse categorieën.

Meer weten?

Wij laten u graag alles zien in een van onze vestigingen

Ovens

Ovens

Whirlpool biedt een omvangrijk assortiment ovens, (combi)magnetrons en warmhoudladen, voorzien van de nieuwste technologieën.

Koffiemachines

Koffiemachines

Met een ingebouwde koffiemachine in uw keuken, maakt u in een handomdraai een heerlijke kop koffie van verse bonen.

Koelkasten

Koelkasten

Met Whirlpool bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak.

Vaatwassers

Vaatwassers

De afwasautomaten van Whirlpool combineren maximale reinigingskracht met minimale inspanning en helpen het milieu te beschermen.

Afzuigkappen

Afzuigkappen

De afzuigkappen van Whirlpool staan niet alleen bekend om hun kwaliteit en prestaties, maar ook om hun innovatieve 6th Sense technologie.

Vriezers

Vriezers

Met Whirlpool bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak.

Kookplaten

Kookplaten

Of u nu kiest voor keramisch, inductie of gas; de kookplaten van Whirlpool zijn mooi vormgegeven, bieden optimale veiligheid en zijn snel te reinigen.

Whirlpool: in ieder huis, overal ter wereld

Al meer dan honderd jaar maakt het in 1911 opgerichte Whirlpool het verschil met zijn huishoudelijke apparatuur. Het bedrijf begon met de productie van wasmachines, maar richtte zich al snel ook op keukenapparatuur. De visie van Whirlpool is: 'In ieder huis, overal ter wereld. Met trots, toewijding en topresultaten'. Whirlpool hecht veel waarde aan het verbeteren van het milieu en de maatschappij. In 2003 kondigde Whirlpool als eerste producent van huishoudelijke apparatuur een wereldwijde doelstelling aan voor het verminderen van broeikasgassen. Op dit moment is er al veel bereikt op dit gebied: zo is de uitstoot van schadelijke chemicaliën in de Verenigde Staten al bijna 90 procent lager dan twintig jaar geleden, terwijl de productie met zo'n 80 procent toenam.

Meer weten over Whirlpool keukenapparatuur?

Mandemakers Keukens is al jarenlang leverancier van de keukenapparatuur van Whirlpool. Onze keukenadviseurs zijn getraind en kunnen u alles over de apparatuur van dit merk vertellen. Wilt u meer weten over onze Whirlpool of andere apparatuur of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom van Mandemakers Keukens. Daar kunt u alle Wirlpool apparatuur zelf bekijken!

Keukenapparatuur van Whirlpool

Het hoogste comfort behaalt u met kwaliteitsapparatuur

Bakken en stomen

Whirlpool heeft een breed assortiment ovens, combimagnetrons, magnetrons en warmhoudladen. Met verschillende designs en mogelijkheden is er altijd een oven of (combi)magnetron die bij u past. Ook voor combimagnetrons met een stoomfunctie kunt u terecht binnen ons assortiment.

Afzuigkappen

Afzuigkappen zorgen ervoor dat vervelende kookluchtjes en vocht supersnel uit uw keuken verdwijnen. Daarnaast zijn veel afzuigkappen prachtig om te zien! In het Whirlpool assortiment vindt u eilandafzuigkappen, wandschouwafzuigkappen, vlakschermafzuigkappen en onderbouwafzuigkappen. Alle afzuigkappen zeer eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te reinigen.

Kookplaten

De kookplaat vormt misschien wel de basis van de keuken: hierop kookt u tenslotte. Whirlpool biedt een breed aanbod kookplaten: gaskookplaten, inductiekookplaten en keramische kookplaten. Hiermee biedt het merk voor ieder wat wils! Alle kookplaten hebben een mooi design en een breed scala aan mogelijkheden.

Koelers en vriezers

Het assortiment koel- en vriesapparaten van Whirlpool bestaat uit koel/vriescombinaties, koelkasten, diepvriezers en wijnbewaarkasten. Door toepassing van de nieuwste technologieën blijft uw voedsel lang vers, terwijl u zo min mogelijk energie verbruikt.

Vaatwassers

Een vaatwasser neemt u het werk van de afwas uit handen én zorgt ervoor dat de vuile vaat uit het oog opgeborgen is. Whirlpool heeft zowel vrijstaande vaatwassers als ingebouwde vaatwassers in zijn assortiment. Alle apparaten zijn voorzien van de nieuwste technologieën.

Koffiemachines

Ook voor ingebouwde koffiemachines bent u bij Whirlpool aan het juiste adres. Onze koffiemachines zijn eenvoudig in gebruik en gemakkelijk schoon te maken. Met één druk op de knop bereidt u een heerlijke cappuccino, koffie of een kop thee.

In 3 stappen
3D keuken ontwerpen

Maak uw eigen keukenontwerp met ons handige ontwerp programma!