Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Whirlpool koelkasten

Met een Whirlpool koelkast of koel/vriescombinatie die perfect voldoet aan uw wensen, houdt u uw etenswaren heerlijk vers en koel. Kies bijvoorbeeld voor de 6th Sense technologie in uw Whirlpool koelkast. De sensoren in deze technologie zorgen ervoor dat uw apparaat altijd een constante lage temperatuur heeft. Op zoek naar een apparaat voor een perfect gekoeld glas wijn? Laat u dan informeren over een wijnbewaarkast. Met Whirlpool bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimaal gebruiksgemak.

Ingebouwde koelkast of vrijstaand?

Een Whirlpool koelkast kunt u laten integreren, volledig laten integreren of u kunt ervoor kiezen om een vrijstaand apparaat aan te schaffen. Het mooie van een ingebouwd apparaat is dat uw keuken een mooi geheel blijft. De kleuren en materialen van uw keukenkasten lopen door, omdat het front van uw koelkast of koel/vriescombinatie hetzelfde front krijgt als alle andere keukenkastjes. Het handige van een vrijstaand model is dat u deze kunt verplaatsen wanneer u maar wilt. Misschien weet u nog niet zeker of u de koelkast op één bepaalde plek wilt neerzetten. Met een vrijstaand model kunt u wanneer u maar wilt uw koelkast verplaatsen.

Keukenapparatuur van Whirlpool

Het hoogste comfort behaalt u met kwaliteitsapparatuur

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment keukenapparatuur. Het aanbod kan worden onderverdeeld in zes verschillende categorieën, namelijk ovens, kookplaten, afzuigkappen, koel- en vriesapparaten, vaatwassers en koffiemachines. In iedere categorie biedt Whirlpool verschillende keukenapparaten aan. We vertellen u graag meer over de diverse categorieën.

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment…

Lees verder

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment keukenapparatuur. Het aanbod kan worden onderverdeeld in zes verschillende categorieën, namelijk ovens, kookplaten, afzuigkappen, koel- en vriesapparaten, vaatwassers en koffiemachines. In iedere categorie biedt Whirlpool verschillende keukenapparaten aan. We vertellen u graag meer over de diverse categorieën.

Whirlpool koel/vriescombinaties

Whirlpool biedt u koel/vriescombinaties met verschillende hoogtes. Sommige apparaten hebben het vriesgedeelte bovenin en andere onderin, uitgevoerd in aluminium, inox, zilver, techno steel en wit. De apparaten hebben een energielabel A+, A++ of zelfs A+++ en zijn dus zeer energiezuinig. Bovendien kunt u kiezen uit diverse functies, zoals: de NoFrost functie, die ervoor zorgt dat u het apparaat niet meer hoeft te ontdooien en de StopFrost functie, waarmee u het apparaat gemakkelijk laat ontdooien. Het antibacterieel filter zorgt voor een perfecte hygiëne en de StarLight voor een optimale belichting aan de binnenzijde. Daarnaast blijft met de 6th Sense Fresh Control de inhoud van uw koelkast tot vier keer langer vers. En u hoeft zich geen zorgen te maken over de draairichting van de deuren, want deze is bij veel van de koel- en vriescombinaties verwisselbaar.

Tal van opties

De Whirlpool koelkasten hebben verschillende breedtes. Zo is een ingebouwde koelkast vaak compacter dan een vrijstaande koelkast. In hoogte kunt u kiezen voor koelkasten met een hoogte van minder dan 90 cm, tussen de 90 en 140 cm, tussen de 140 en 180 cm of meer dan 180 cm (voor bijvoorbeeld hele grote huishoudens). Met de 6th Sense Fresh Control bent u verzekerd van een langere versheid van uw producten. De vrijstaande koelkasten van Whirlpool zijn uitgevoerd in een rvs of witte kleur. Alle koelkasten hebben minimaal een energielabel A+ en zijn hierdoor erg energiezuinig. Overige opties waar u voor kunt kiezen, zijn draagplateaus van veiligheidsglas, automatische ontdooiing, LED-verlichting en verstelbare deurvakken.

Whirlpool wijnbewaarkasten

De wijnbewaarkast van Whirlpool zorgt voor de perfecte omgeving om wijn in te bewaren. Door de constante controle van temperatuur en luchtvochtigheid blijft de kwaliteit van de wijn optimaal. De wijnbewaarkasten van dit merk hebben een regelbare vochtigheidsgraad en koolstoffilter, regelbare temperatuur van 7 tot 18 graden Celcius en eikenhouten rekken. Hierdoor kunt u nog meer genieten van uw wijn, omdat deze door de wijnbewaarkast altijd de perfecte temperatuur heeft.

Advies over Whirlpool koelkasten?

Bent u op zoek naar een nieuwe koelkast, maar twijfelt u of één van de apparaten van Whirlpool voldoet aan uw eisen? Of wilt u gewoon graag meer te weten komen over de koelkasten van Whirlpool? De experts van Mandemakers Keukens vertellen u graag meer over de verschillende apparaten van het merk Whirlpool. Ook wanneer u op zoek bent naar andere keukenapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms of neem online contact met ons op voor een advies op maat!