Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Whirlpool koffiemachines

Kies voor Whirlpool koffiemachines wanneer u houdt van koffie en kwaliteit wilt. In een handomdraai zet u de lekkerste koffie met een van de Whirlpool koffiemachines. Of u nu graag een espresso, koffie, latte macchiato of cappuccino drinkt: de Whirlpool inbouw koffiemachines maken uw favoriete koffie klaar in een mum van tijd. Deze koffiemachines zijn een luxe toevoeging aan uw keuken.

Keukenapparatuur van Whirlpool

Het hoogste comfort behaalt u met kwaliteitsapparatuur

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment keukenapparatuur. Het aanbod kan worden onderverdeeld in zes verschillende categorieën, namelijk ovens, kookplaten, afzuigkappen, koel- en vriesapparaten, vaatwassers en koffiemachines. In iedere categorie biedt Whirlpool verschillende keukenapparaten aan. We vertellen u graag meer over de diverse categorieën.

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment…

Lees verder

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment keukenapparatuur. Het aanbod kan worden onderverdeeld in zes verschillende categorieën, namelijk ovens, kookplaten, afzuigkappen, koel- en vriesapparaten, vaatwassers en koffiemachines. In iedere categorie biedt Whirlpool verschillende keukenapparaten aan. We vertellen u graag meer over de diverse categorieën.

Een en al luxe

Met een ingebouwde Whirlpool koffiemachine haalt u veel luxe in huis. Niet alleen de machine zelf, maar ook de uitstraling is een en al luxe. Wanneer u de Whirlpool koffiemachine laat inbouwen, dan kunt u kiezen of u de machine in een kolomkast of bovenkast plaatst. Om de machine goed te kunnen gebruiken is er ledverlichting in geplaatst, zodat u precies ziet wat de machine doet. Daarnaast zijn de machines van rvs en ook is een van de machines voorzien van een speciale coating die de machine beschermt tegen vingerafdrukken, krassen en de effecten van veroudering. Deze Easy Clean-behandeling zorgt ervoor dat vingerafdrukken of stof op de machine verleden tijd zijn. Het apparaat is onderdeel van de Ambient Line van Whirlpool en past dan ook perfect bij de andere apparaten uit deze lijn. Zo heeft alle apparatuur in uw keuken dezelfde prachtige uitstraling.

Koffietijd

Als u een echte koffieliefhebber bent, dan wilt u natuurlijk alleen maar de lekkerste koffie. Met de koffiemachines van Whirlpool krijgt u gegarandeerd lekkere koffie. Of u nu graag koffie wilt op basis van gemalen koffie of koffiebonen: bij Whirlpool kan het allemaal. De apparaten kunnen bijvoorbeeld ook cappuccino’s bereiden en zelfs de dichtheid van melkschuim kan worden ingesteld. Zo maakt ook u gemakkelijk thuis een echte Italiaanse koffie klaar.  Naast het maken van koffie hebben de machines ook nog een heetwater tap voor als u toch liever een keer een kop thee wilt drinken. Met een Whirlpool koffiemachine heeft u dus twee apparaten in één. Deze multifunctionele koffiemachines zijn een must voor in iedere luxe keuken.

Mogelijkheden van Whirlpool koffiemachines

De koffiemachines van Whirlpool worden geïntegreerd in uw keuken. Dit betekent dat de koffiemachines worden ingebouwd in de keukenkasten, waardoor het aanrecht vrij blijft. Zo houdt u meer ruimte over op uw werkblad om bijvoorbeeld groente te snijden en uw vlees te bereiden. Vooral als u van koffie en koken houdt is dit de ideale oplossing voor wanneer u meer ruimte wilt op uw werkblad. U maakt dan de lekkerste gerechten klaar en na afloop kunt u genieten van een heerlijke kop koffie.

Garantie op uw Whirlpool koffiemachine

De stijlvolle apparaten van Whirlpool, bijvoorbeeld de koffiemachine, zijn uitgerust met een intelligente technologie en nemen u veel werk uit handen. Op alle Whirlpool apparaten geldt een fabrieksgarantie van 24 maanden (zie garantievoorwaarden). Alle technische defecten die zich (bij normaal gebruik) tijdens de garantieperiode voordoen, zullen zonder berekening van kosten worden gerepareerd. Om maximale en voortdurende service te kunnen geven, biedt Whirlpool mogelijkheden tot verlengde garantie, aangepast aan uw wensen. Zo kunt u zorgeloos blijven genieten van de apparatuur!

Advies over Whirlpool koffiemachines

De experts van Mandemakers Keukens vertellen u graag alles over de Whirlpool ingebouwde koffiemachines. Wilt u meer weten wat de verschillen zijn tussen de verschillende merken koffiemachines? Ook dan bent u bij Mandemakers Keukens aan het juiste adres. Kom langs in een van onze winkels en laat u inspireren door de Whirlpool koffiemachines.