Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Whirlpool vaatwassers

Whirlpool vaatwassers zorgen ervoor dat u het vervelende klusje dat iedere dag terugkeert niet meer hoeft te doen: afwassen. Direct kunnen genieten van de avond na uw maaltijd, daar zorgt een Whirlpool vaatwasser voor. Voor veel mensen is deze machine dan ook een van de meest onmisbare apparaten in de keuken. Ook Whirlpool heeft diverse vaatwassers in het assortiment, zowel ingebouwd als vrijstaand. De machines combineren een maximale reinigingskracht met minimale inspanning en helpen het milieu te beschermen. 

Maximale reiniging, minimale inspanning met Whirlpool vaatwassers

Whirlpool vaatwassers hebben een mooi design, reinigen goed en doeltreffend, zijn energie-efficiënt, stil en flexibel. Kortom: dit merk vaatwasser mag in uw keuken niet ontbreken. Veel van de machines van dit merk beschikken over de nieuwste technologieën. Bijvoorbeeld de 6th Sense technologie, die het afwasprogramma automatisch aanpast en het verbruik optimaliseert. Daarnaast zorgt de PowerClean technologie ervoor dat hardnekkig vuil op potten, pannen en ovenschalen eenvoudig  verdwijnt.

Keukenapparatuur van Whirlpool

Het hoogste comfort behaalt u met kwaliteitsapparatuur

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment keukenapparatuur. Het aanbod kan worden onderverdeeld in zes verschillende categorieën, namelijk ovens, kookplaten, afzuigkappen, koel- en vriesapparaten, vaatwassers en koffiemachines. In iedere categorie biedt Whirlpool verschillende keukenapparaten aan. We vertellen u graag meer over de diverse categorieën.

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment…

Lees verder

Whirlpool biedt een omvangrijk en zeer compleet assortiment keukenapparatuur. Het aanbod kan worden onderverdeeld in zes verschillende categorieën, namelijk ovens, kookplaten, afzuigkappen, koel- en vriesapparaten, vaatwassers en koffiemachines. In iedere categorie biedt Whirlpool verschillende keukenapparaten aan. We vertellen u graag meer over de diverse categorieën.

Whirlpool inbouw vaatwassers

Bij een Whirlpool inbouw vaatwasser kunt u kiezen voor een geïntegreerde vaatwasser, waarbij het bedieningspaneel nog zichtbaar is, en volledig geïntegreerde vaatwasser, met het bedieningspaneel aan de binnenzijde. Het laatste type ziet er net zo uit als ieder ander keukenkastje. De meeste inbouw vaatwassers hebben een breedte van 60 centimeter, maar u kunt ook kiezen voor een compact model van 45 centimeter. Daarnaast heeft u de keuze uit een machine met en zonder warmwateraansluiting, met een waterverbruik van 6, 7, 10, 11, 12 of 13 liter en met 9, 12 of 13 couverts. 

Whirlpool vrijstaande vaatwassers

Whirlpool biedt voldoende mogelijkheden wanneer u een vrijstaande vaatwasser wilt plaatsen. Zo zijn er vrijstaande machines van dit merk met een afmeting van 60 centimeter en compacte modellen met 45 centimeter voor wanneer u een kleine keukenruimte heeft of een eengezins huishouden. Bij dit type kunt u kiezen voor een witte of zilverkleurige machine. Hierdoor vindt u altijd een machine in de juiste kleur die bij het design van uw keuken past. Daarnaast is er keuze uit een waterverbruik van 12, 13 of 15 liter en 9 of 12 couverts. 

Functies Whirlpool vaatwassers en duurzaamheid

Alle Whirlpool vaatwassers hebben een energielabel A, A+ of zelfs A++. Zo bespaart u energie, water en geld. Ook zijn er mogelijkheden voor een energiezuinig nachtprogramma, een zogenaamd Daily Fast 60 graden-programma, een AquaSteam, een antibacterieel programma en een PowerClean. Met de keuze uit verschillende afwasprogramma’s is uw vaat altijd mooi schoon. Bedenk daarom voordat u een vaatwasser aanschaft of u vaak uitgebreid kookt en welke programma’s voor u van belang zijn. Zo vindt u altijd een model dat past bij uw wensen het design van uw keuken. 

Advies over Whirlpool vaatwassers?

De experts van Mandemakers Keukens vertellen u graag meer over de Whirlpool vaatwassers en eventueel over andere merken. Ook wanneer u op zoek bent naar meer keukenapparatuur bent u bij ons aan het juist adres. Wij verwelkomen u graag in één van onze winkels of neem contact met ons op voor een advies op maat!