Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Tambre alba eiken zwart

Mandemakers Collectie

Ervaar dé keuken van 2021
Deze keuken is gemaakt voor levensgenieters. Alles speelt zich af rond het ruime eiland. U vult de pan met kokend water uit de Quooker, roert door de saus die staat te pruttelen op de kookplaat en luistert naar uw vrienden die genieten van een drankje aan de

Lees verder

Ervaar dé keuken van 2021
Deze keuken is gemaakt voor levensgenieters. Alles speelt zich af rond het ruime eiland. U vult de pan met kokend water uit de Quooker, roert door de saus die staat te pruttelen op de kookplaat en luistert naar uw vrienden die genieten van een drankje aan de bar.  

Deze keuken is niet alleen een gezellige keuken, hij is ook bijzonder praktisch. Spoelen, koken en snijden doet u allemaal aan hetzelfde werkblad. En door de aparte koffienis, heeft u op het eiland volop ruimte om uitgebreid te kokkerellen.

De getoonde prijs is exclusief dressoir. Keukenopstelling en prijs kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Prijs zoals opgesteld
€ 23.950,—

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

De details

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.