Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Donec Arctiswit

Mandemakers Collectie

Met kruidenbak extra smaakvol 
De blikvanger in deze greeploze hoekkeuken is zonder twijfel de verrassende kruidenbak in houtlook. Deze praktische afscheiding is handig voor bijvoorbeeld uw verse kruiden, olijfolie of snijplank. Hij geeft deze strakke keuken precies de warmte die hij nodig

Lees verder

Met kruidenbak extra smaakvol 
De blikvanger in deze greeploze hoekkeuken is zonder twijfel de verrassende kruidenbak in houtlook. Deze praktische afscheiding is handig voor bijvoorbeeld uw verse kruiden, olijfolie of snijplank. Hij geeft deze strakke keuken precies de warmte die hij nodig heeft. 

Door de combinatie van horizontale en verticale lijnen blijft u naar deze keuken kijken. De Italiaanse uitstraling past perfect bij de hoogwaardige ingebouwde apparatuur van Whirlpool. In deze keuken tovert u met plezier die verse pasta op tafel, waar iedereen zo dol op is.

Prijs zoals opgesteld
€ 10.900,—

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.