Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Sieve walnoot ultra mat

Mandemakers collectie

Omringd door warmte

Als u in deze u-vormige keuken staat, bent u omgeven door warmte. Het prachtige notenhout in combinatie met de zwarte greeplijsten en de messing kraan ademen een gezellige sfeer. En de bar is een uitnodigende plek voor huisgenoten. Zo vormt deze keuken echt het hart van

Lees verder

Omringd door warmte

Als u in deze u-vormige keuken staat, bent u omgeven door warmte. Het prachtige notenhout in combinatie met de zwarte greeplijsten en de messing kraan ademen een gezellige sfeer. En de bar is een uitnodigende plek voor huisgenoten. Zo vormt deze keuken echt het hart van uw huis.

Deze stijlvolle keuken heeft uiteraard hoogwaardige apparatuur. De koelkast, oven en vaatwasser zijn van Whirlpool, de kookplaat en afzuigkap van Novy. De verlichting achter de wandplank is van het topmerk Jansen en de Bont. Het indirecte licht maakt deze keuken zo mogelijk nog sfeervoller.

Prijs zoals opgesteld
€ 15.300,—

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.