Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Tambre Alba eiken bruin

Mandemakers Collectie

Zo chic, u vergeet bijna dat het een keuken is 
Deze keuken mag gezien worden. De luxe spat eraf door de prachtige kleurencombinatie van het bruin eiken, de zwarte grepen en het lichtgekleurde werkblad. En heeft u de lamp van Jansen en de Bont al gespot? Dat wordt elke dag maximaal

Lees verder

Zo chic, u vergeet bijna dat het een keuken is 
Deze keuken mag gezien worden. De luxe spat eraf door de prachtige kleurencombinatie van het bruin eiken, de zwarte grepen en het lichtgekleurde werkblad. En heeft u de lamp van Jansen en de Bont al gespot? Dat wordt elke dag maximaal genieten in deze chique leefkeuken.

Bij zo’n stijlvolle keuken hoort natuurlijk hoogwaardige apparatuur. Het GL-design van Bauknecht is dan ook een logische keuze. Net als de populaire side-by-sidekoelkast waar gemakkelijk alle verse ingrediënten in passen. Of het nu een eenpansgerecht wordt of haute cuisine.

De getoonde keukenopstelling en prijs kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Prijs zoals opgesteld
€ 19.500,—

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

De details

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.