Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Tambre eiken marcato

Mandemakers collectie

De keuken die bol staat van de blikvangers. Op deze hoekkeuken raakt u niet uitgekeken. Het robuuste losstaande inductiefornuis, de mooi verlichte nissen en de wijnklimaatkast. Of de populaire rookglazen kasten. Blikvangers die ook uw spullen in de spotlight zetten. Van de goede wijnen die

Lees verder

De keuken die bol staat van de blikvangers. Op deze hoekkeuken raakt u niet uitgekeken. Het robuuste losstaande inductiefornuis, de mooi verlichte nissen en de wijnklimaatkast. Of de populaire rookglazen kasten. Blikvangers die ook uw spullen in de spotlight zetten. Van de goede wijnen die u heeft meegenomen uit Spanje tot het porseleinen servies van oma.

Gelukkig is deze stoere keuken met zijn dikke houten panelen niet alleen mooi om naar te kijken. Hij is voorzien van apparatuur van de beste merken. Zoals de stille en efficiënte SMEG afzuigkap. Niet geheel toevallig ook eentje die gezien mag worden.

De getoonde prijs is inclusief fornuis en wijnkoeler, exclusief wijnklimaatkast. Keukenopstelling en prijs kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Prijs zoals opgesteld
€ 13.950,—

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

De details

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.