Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Mandemakers Individual Canvas

Mandemakers Individual

Het ruime kookeiland met in het verlengde daarvan de eettafel geeft direct een familiair tintje aan deze keuken op maat. Het hele gezin kan met gemak plaatsnemen, terwijl u kookt. De bovenkasten van glas in combinatie met de kaderdeuren in de kleuren lichtgrijs en klei, geven de keuken een

Lees verder

Het ruime kookeiland met in het verlengde daarvan de eettafel geeft direct een familiair tintje aan deze keuken op maat. Het hele gezin kan met gemak plaatsnemen, terwijl u kookt. De bovenkasten van glas in combinatie met de kaderdeuren in de kleuren lichtgrijs en klei, geven de keuken een moderne, landelijke uitstraling. 

De apparatuur in deze Mandemakers Individual keuken is van het merk KitchenAid. Opvallend is de grote koelkast, uitgevoerd in RVS met daarnaast de Vertigo wijnkast. De wijnkast is ontworpen om de bewaaromstandigheden van een ondergrondse kelder na te bootsen, zodat zelfs de meest delicate flessen hun kleur en smaak behouden. Er is zelfs een speciaal compartiment voor het bewaren van rode wijn. 

Boven de KitchenAid inductiekookplaat, siert de design afzuigkap van Wave, die ook de verlichting boven het eiland verzorgt. Door de lederen uitvoering past deze naadloos bij de rest van het design van de keuken. In de kastenwand naast het eiland vindt u de KitchenAid magnetron/oven én multifunctionele heteluchtoven met pure stoom functie, voor het bereiden van de lekkerste gerechten. Zeg nu zelf: in deze keuken wilt u toch ook thuiskomen?

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.