Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Sieve steelbrush goud ultramat

Mandemakers Collectie

In deze greeploze keuken met Aziatische invloeden klopt alles. Kijk bijvoorbeeld naar de kleuren. Het steelbrush goud en het groen zijn een perfecte match en vormen een samenhangend geheel met het granieten blad in Mist grey. De keuken wordt omarmd door de Classic Intens Green Dark tegels

Lees verder

In deze greeploze keuken met Aziatische invloeden klopt alles. Kijk bijvoorbeeld naar de kleuren. Het steelbrush goud en het groen zijn een perfecte match en vormen een samenhangend geheel met het granieten blad in Mist grey. De keuken wordt omarmd door de Classic Intens Green Dark tegels van vtwonen met dezelfde bijzondere sfeer.

Ook de indeling klopt. Onze ontwerpers hebben goed gekeken naar de zogenaamde streetfood kitchen: veel keuken op relatief weinig oppervlakte. In de praktijk betekent dit dat gasten gezellig bij u aan de bar komen zitten, terwijl u verse sushi maakt.

Prijs zoals opgesteld
€ 22.900,—

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

De details

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.