Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Black

vtwonen

Eyecatcher: Bora kookplaat met Downdraft afzuigsysteem

Deze donker gekleurde keuken is voorzien van zwarte, kleibeitsen fronten van 1 cm dik. Ook het werkblad is uitgevoerd in de kleur zwart en is gemaakt van 1 cm dik keramiek met een marmerlook. Deze marmer look zorgt voor een exclusieve,

Lees verder

Eyecatcher: Bora kookplaat met Downdraft afzuigsysteem

Deze donker gekleurde keuken is voorzien van zwarte, kleibeitsen fronten van 1 cm dik. Ook het werkblad is uitgevoerd in de kleur zwart en is gemaakt van 1 cm dik keramiek met een marmerlook. Deze marmer look zorgt voor een exclusieve, luxueuze uitstraling. Daarnaast beschikt de Keuken Black over een kookeiland, waar ruimte is voor een zitgedeelte. Wat betreft keukenapparatuur is deze keuken ook helemaal compleet en aangepast op de laatste trends. Zo is de Bora kookplaat voorzien van een Downdraft afzuigsysteem van hetzelfde merk. Dit zorgt ervoor dat kook- en etensluchten direct worden afgezogen, voordat zij zich door de ruimte kunnen verspreiden.

De extra hoge spatwand tegen de muur is van keramiek met marmerlook, hetzelfde materiaal als het werkblad. Deze wand zorgt ervoor dat de muur wit blijft en is bovendien eenvoudig te onderhouden. Tot slot is de keuken voorzien van een Siemens koelkast en een spoelbak met bijpassende kraan in de hippe kleur Gunmetal.

Prijs zoals opgesteld
€ 29.900,—

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.