Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Dark Oak

VTwonen

Eyecatcher: schouw van gepoederd staal met gold-coating

Deze hoekkeuken is voorzien van donker gekleurd hout wat zorgt voor een stijlvolle en warme uitstraling. Het 1 cm dikke werkblad van wit keramiek met marmer look zorgt voor een prachtig contrast met het donkere hout. De extra hoge

Lees verder

Eyecatcher: schouw van gepoederd staal met gold-coating

Deze hoekkeuken is voorzien van donker gekleurd hout wat zorgt voor een stijlvolle en warme uitstraling. Het 1 cm dikke werkblad van wit keramiek met marmer look zorgt voor een prachtig contrast met het donkere hout. De extra hoge spatwand is gemaakt van hetzelfde materiaal en loopt in een vloeiende lijn door op de muur. Daarnaast is deze keuken voorzien van handige ophangrails voor keukengerei, zodat u alles direct bij de hand heeft.

De schouw boven het werkblad is een echte eyecatcher dankzij de afwerking met gepoederd staal met gold-coating. Ook wat betreft keukenapparatuur laat deze keuken niets te wensen over. Zowel de inductiekookplaat als de geïntegreerde koelkast zijn van het merk Siemens. De spoelbak en bijpassende kraan zijn uitgevoerd in de kleur vintage brons.

Prijs zoals opgesteld
€ 28.500,—

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.