Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Wensenlijstje

Onderdeel van een grootscheepse verbouwing van de woning was het aanpakken van de keuken. Zij hadden, zoals Bianca het noemt, "een emotieloze keuken" en die paste natuurlijk helemaal niet meer bij de nieuwe stijl en sfeer. "Een wensenlijstje hadden we niet echt, maar we dachten aan een witte, greeploze keuken. En Matthieu wilde graag een écht grote koelkast. Niet losstaand, maar geïntegreerd in het geheel. In de showroom vertelde de adviseur dat dit allemaal heel goed mogelijk was. Hij stelde voor een complete RVS wand te ontwerpen. Dat was zelfs voor Mandemakers een uniek project."

 

"We hebben de jarendertig invloeden gemixt met strakke, haast industriële elementen"

Levendig

Achter de RVS wand bevindt zich niet alleen een grote koelkast en een grote vriezer, maar ook veel bergruimte. Ook erg praktisch is de Le Mans-kast die deels in een keukenkastje en deels in de ombouw is verwerkt. "Dat hebben ze fantastisch gedaan", vertelt Bianca enthousiast. "Ze hebben verder bedacht om met nisjes in de grote wand te gaan werken. Later hebben we diezelfde nisjes ook aan de kant van de woonkamer laten maken. Het geeft ons de ruimte om de keuken te verlevendigen met de tijdens onze reizen verzamelde beeldjes en vaasjes én onze kookboeken."

Vakantie in 't Gooi

"We houden echt van koken. Dat is juist zo lekker aan deze keuken: alles zit erin. Goede apparatuur en een mooi kookeiland met een vijf pits fornuis. Het is heerlijk om aan de slag te gaan." Na de verbouwing zitten ze veel vaker in hun keuken. Vrienden en bekenden gebruiken de voordeur nauwelijks meer, ze lopen automatisch door naar achteren, omdat ze weten dat ze Bianca en Matthieu daar aantreffen. Via de schuifpui komen ze dan het huis en de keuken binnen. "Met die pui hebben we een stukje vakantiegevoel binnengehaald. Heerlijk. Het geeft veel ruimte en licht. Dat maakt de keuken nog fijner. "In het verlengde van de keuken is een soort computerruimte voor de kinderen gecreëerd. Bianca legt uit dat het twee voordelen heeft: het is gezellig als de kinderen dichtbij zijn en het is praktisch, omdat zij en Matthieu zicht hebben op wat de kinderen aan het doen zijn.

Niets veranderen

Matthieu en Bianca zijn erg te spreken over Mandemakers Keukens. "We hebben vrij snel voor Mandemakers gekozen. Natuurlijk zijn we ook bij andere keukenzaken geweest, maar het gevoel was goed en in onze ogen biedt Mandemakers ook een goede prijs-kwaliteit verhouding. We zijn op een erg prettige manier met elkaar omgegaan en dat heeft geleid tot een geweldige keuken."

Vrijblijvend advies
Persoonlijk advies

Plan een afspraak in de showroom!