Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

Moderne landelijke keukens

De moderne landelijke keuken biedt de perfecte mix tussen twee keukentrends: een strakke, moderne uitstraling en een huiselijke, nostalgische sfeer. Dit type keuken is volledig aan te passen aan uw voorkeuren. Er zijn twee mogelijkheden voor deze keukenstijl: een landelijke keuken met moderne elementen of een moderne keuken met landelijke elementen. U kiest zelf of u de nadruk legt op de moderne uitstraling of liever meer aandacht besteed aan landelijke elementen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder en laat u inspireren door Mandemakers Keukens.

Een landelijke keuken met moderne elementen

De landelijke keuken staat geheel in het teken van nostalgie en een gezellige, huiselijke sfeer. De keukenkasten en de keukenwand past u geheel aan op deze stijl. Hout is een veelgebruikt materiaal voor de landelijke stijl, omdat dit natuurlijke materiaal warmte en sfeer uitstraalt. Moderne accenten verwerkt u in de keuken door middel van een strak afgewerkt keukenblad of geavanceerde keukenapparatuur. Hiermee doorbreekt u de zachte uitstraling van een landelijke keuken en voegt u details met een strakke afwerking toe.

Een moderne keuken met landelijke elementen

Een moderne keuken staat voor een strak geheel. Greeploze en hoogglanzende keukenfronten zorgen voor een modern uiterlijk. Met een vrijstaand fornuis, houten elementen of landelijke accessoires brengt u een huiselijk gevoel in uw moderne keuken. Zo combineert u een strak, overzichtelijk uiterlijk met een huiselijke sfeer.

Meer moderne landelijke keukens zien?

Wilt u keukens in een moderne en landelijke stijl met eigen ogen bekijken? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Hier bekijkt en vergelijkt u op uw gemak de verschillende mogelijkheden en laat u zich inspireren door de diverse voorbeeldkeukens. Bovendien staan onze professionele adviseurs hier voor u klaar om vragen te beantwoorden en u te voorzien van een persoonlijk en passend advies.