Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Bewonder de nieuwe keuken van Miljuschka 

Dit is de nieuwe keuken van Miljuschka. Een prachtige ruimte waar elke kookliefhebber zijn vingers bij aflikt. Niet zo gek, want als ervaren tv-kok en culinair expert weet Miljuschka precies wat een keuken nodig heeft. Laat u door haar inspireren!

Voor het ontwerp sloegen onze ambassadrice Miljuschka Witzenhausen en ontwerper Stefan Mandemakers hun creatieve handen ineen. Ze kozen voor de slimste oplossingen en voor een design dat voldoet aan dé keukentrends van 2022. Het resultaat is om van te smullen!   

Meer weten over de nieuwe keuken van Miljuschka, waarin ze inmiddels dagelijks met veel plezier kookt? Bel ons of maak een afspraak. Of vraag ons magazine aan voor meer inspiratie!

 

Slimme besteklade

Slimme besteklade

Als food-expert heeft Miljuschka veel kookgerei. Professionele spullen die een handige opbergplek verdienen. Uit het zicht, maar toch voor het grijpen. Miljuschka koos voor mooie brede lades. Greeploos en in antiek eiken.

Houten akoestisch panelen achterwand met verlichting

Houten akoestisch panelen achterwand met verlichting

Een fraai accent in de keuken is de houten achterwand van akoestische panelen met verlichting. Net als de fronten is de uitvoering in antiek eiken. De verticale lijnen en het indirecte licht ogen strak en warm tegelijk. U blijft ernaar kijken!

Stoer werkblad

Stoer werkblad

Dit 8 centimeter dikke blad van Ceasarstone is met recht een stoer werkblad te noemen. Het harde graniet heeft de zachte tint Topus concrete leather en past perfect bij de andere kleuren in de keuken.

Stijlvolle spoelbak

Stijlvolle spoelbak

De grote rechthoekige spoelbak is van hetzelfde materiaal als het werkblad. En kijk die ruimte, hier kunt u heel wat spinazie of sla in wassen! En het geheel ziet er stijlvol uit. Alweer een goede keus van Miljuschka!

De keuken van Miljuschka

De keuken van Miljuschka

Een keuken ontworpen door Stefan Mandemakers en Miljuschka samen. Een prachtige antiek eiken keuken die één geheel is met de omliggende ruimtes. Blader door de mooie details van deze keuken.

 

Pitt Cooking

Bijzonder kookelement: gaskookpitten direct op het werkblad. Hiermee kiest Miljuschka voor een combinatie van traditioneel koken en eigentijds design. Dit zogenaamde Pitt Cooking heeft veel voordelen: een flexibele indeling, royale plekken voor uw pannen en eenvoudig onderhoud. Na het koken is uw keuken zo weer schoon!

 

Dark Oak fronten 

Bij de keuze voor de fronten heeft Miljuschka zich laten inspireren door het warme Dark Oak uit de vtwonen collectie. Dit antiek eiken komt terug in de achterwand en matcht verrassend mooi met het lichte Caesarstone werkblad. De fronten zijn greeploos, wat zorgt voor een opgeruimde uitstraling. 

 

Bijkeuken als tweede keuken 

Zoals steeds vaker is ook de bijkeuken meegenomen in het design. Miljuschka creëert eenheid door te kiezen voor dezelfde verlichte houten panelen achterwand als in haar keuken. De Sieve steengrijs ultramatte fronten dragen hun steentje bij aan de landelijke uitstraling van haar bijkeuken. De symmetrie en silent push-to-open deurtjes zorgen voor rust. 

 

Bent u geïnspireerd door deze keuken? 

Bel ons of maak een afspraak! Onze adviseurs helpen u graag verder om uw inspiratie tot leven te brengen in uw eigen keuken. Tot snel, de koffie en huisgemaakte appeltaart staat klaar.