Betaalbare keuken zonder in te leveren op kwaliteit

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Betaalbare keuken

BETAALBARE KEUKEN ZONDER IN TE LEVEREN OP KWALITEIT

Bent u op zoek naar een betaalbare keuken? Bij Mandemakers Keukens past een nieuwe keuken altijd bij uw budget, wensen en kwaliteitseisen. We hebben een zeer compleet aanbod van gerenommeerde merken zoals SieMatic, Barletti en Ariadne at Home alsook het eigen merk de Mandemakers collectie. Het zijn de meest toonaangevende en innovatieve merken op het gebied van keukens en kenmerken zich stuk voor stuk door eigen karaktereigenschappen, signatuur en prijsklasse. De Mandemakers keukencollectie combineert hoge kwaliteit en nieuwe trends met een zeer scherpe en aantrekkelijke prijs. Zo vindt u altijd de betaalbare keuken die bij u past.

Betaalbare keuken: wat is belangrijk?

Om een keuken betaalbaar te houden, is het belangrijk om te inventariseren wat u echt nodig heeft en wat u beschouwt als luxe details. Ook is het belangrijk om te weten waar u het meeste geld aan uit wilt geven en waar u graag op bespaart. Als echte thuiskok kunt u waarschijnlijk beter besparen op design en uw geld juist besteden aan apparatuur. Komen de gerechten bij u thuis vaker van buiten de deur dan uit uw eigen keuken en is het meer een plek om gezellig samen te zijn, draai de kostenposten dan om: bespaar op kookgemak en investeer in stijl en uiterlijke kenmerken. 

Wat kost nu een nieuwe keuken?

De aanschaf van een nieuwe keuken is een aanschaf die u niet vaak doet in uw leven. Wellicht eens in de 10 jaar? In die tussentijd verandert er heel veel en ieder jaar komen er nieuwe ontwikkeling op gebied van opstelling, materialen en in apparatuur. Mandemakers Keukens kan u helpen met een ruwe inschatting wat een keuken nu kost want u kunt de prijsindicator voor uw nieuwe keuken van Mandemakers hiervoor gebruiken.

In een aantal korte stappen heeft u duidelijk voor ogen wat een nieuwe keuken kost. U geeft de oppervlakte van uw keuken aan en dat samen met de gewenste apparatuur, keukenkasten en soort keukenblad wordt de prijs bepaald.

U krijgt snel uw gewenste informatie. De prijsindicator is daarnaast geheel gratis en u krijgt alle informatie vrijblijvend toegestuurd!

Betekent een betaalbare keuken ook sneller een nieuwe keuken?

Een betaalbare keuken betekent niet dat u moet inleveren op kwaliteit. Slechte keukens zijn er tegenwoordig nauwelijks meer en ook minder bekende keukenleveranciers bieden keukens die van prima kwaliteit zijn. Het is wel belangrijk dat u weet op welke onderdelen u concessies doet. Vertrouw hierbij op het advies van onze keukenadviseurs. Zij weten exact waar de belangrijkste kwaliteiten van een keuken liggen en waar u beter niet op kunt besparen. Ook kan de adviseur aanraden de sloop van de huidige keuken op u te nemen om geld te besparen of kent hij budgettaire alternatieven voor gewenste materialen en apparaten.

Mandemakers Collectie

Aan een bekend merk hangt een prijskaartje en daarom heeft Mandemakers Keukens naast de prachtige merken SieMatic, Barletti en Ariadne at home ook een eigen merk. Bent u als een blok gevallen voor een specifieke keuken van een gerenommeerd merk? Kijk dan eens naar de alternatieven van Mandemakers Collectie. Deze collectie biedt eveneens kwaliteit, maar tegen een scherpere prijs. Een keuken uit de Mandemakers Collectie begint al vanaf € 5.000. Hiervoor krijgt u een zeer complete keuken waarbij niet aan de grondwaardesbetrouwbaarheid en kwaliteit is getornd. De keukens van Mandemakers Collectie combineren ruimtelijkheid met optimaal kookgemak. Daarnaast zijn de keukens binnen iedere stijl eyecatchers voor uw woning.

Magazine van Mandemakers Keukens

Doe inspiratie op voor uw betaalbare keuken in het keukenboek van Mandemakers Keukens. Misschien ontdekt u zaken waarop u kosten kunt besparen zoals op materiaalkeuze en apparaten. En laat u goed adviseren door een keukenspecialist. Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek of kijk naar onze showroomkeukens waarop tot 70% korting zit.

Gratis keukenboek?

Bestel ons gratis keukenboek

Vraag nu geheel vrijblijvend het extra dikke (116 pagina's) keukenboek van Mandemakers Keukens aan.

Dit keukenboek is voor heel veel mensen de start gebleken tot een prachtige Mandemakers keuken.

  • 116 pagina's dik
  • Gratis thuisbezorgd
  • Boordevol inspiratie en tips

Eigen stenenbladen fabriek

Mandemakers keukens is trotse eigenaar van een eigen stenenbladen fabriek. 

Afspraak maken

Heeft u interesse om in alle rust de mogelijkheden van een Mandemakers Keuken te bespreken?

Sponsoring

Mandemakers Keukens sponsort verschillende verenigingen