Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

i-luminate keukens

Optimale verlichting in uw keuken

Deze keuken is een ware “shining beauty”.
Geen enkel moment is hetzelfde. Regel de verlichting die op dat moment passend is met de meest moderne regelbare greeplijst verlichting in deze i-luminate keuken. Volledig persoonlijk en volgens de juiste sfeer. Het regelbare licht is niet alleen

Lees verder

Deze keuken is een ware “shining beauty”.
Geen enkel moment is hetzelfde. Regel de verlichting die op dat moment passend is met de meest moderne regelbare greeplijst verlichting in deze i-luminate keuken. Volledig persoonlijk en volgens de juiste sfeer. Het regelbare licht is niet alleen een unieke toevoeging aan de keuken, maar het is ook zeker praktisch. 

Details maken een i-luminate keuken tot een goed gevormde compositie van unieke kleurtinten. De combinatie van de verticale structuur van het hout met de verlichte greeplijst benadrukt de belijning in de keuken extra. Het granieten werkblad, uitgevoerd in de aardetint Cosmic Black combineert ook heel mooi met de warme notenkleurige fronten in de rest van de keuken. Dit design is dan ook niet voor niets bekroond met de German Design Award. 

Tot slot is deze keuken uitgerust met hoogwaardig apparatuur van BORA en Miele.

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

De details

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.