Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
image

BORA kookveldafzuiging

BORA heeft zich de afgelopen jaren als een hoogwaardig en innovatief op de markt geprofileerd. Dankzij de slimme afzuigsystemen en vernieuwende kookplaten hebben zij een nieuwe mogelijkheid gecreëerd in de keuken. De kookplaten met afzuigsysteem zijn een baandoorbrekende innovativiteit voor iedere keuken en geven koken een geheel nieuwe betekenis. Bent u benieuwd naar de keukenapparatuur van BORA en wilt u meer weten over de innovativiteiten van dit merk? Lees dan snel verder en ontdek het bij Mandemakers Keukens.

Hoe werkt het BORA afzuigsysteem?

De BORA afzuigsystemen hebben afzuiging een compleet nieuwe definitie gegeven. Doordat het afzuigsysteem zich in de kookplaat bevindt, worden kookgeuren bij de oorsprong aangepakt. Kookdampen stijgen met gemiddelde snelheid van één meter per seconde. Het afzuigsysteem is zo sterk dat de geuren met maar liefst vier meter per seconde naar beneden worden getrokken. Hierdoor krijgen de kookdampen dus geen enkele kans om zich door de ruimte te verspreiden en behoudt u een frisse geur in uw keuken en woonkamer.

Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat? Bekijk dan de video of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs.

Innovatieve afzuigsystemen van BORA

In totaal zijn er vier verschillende BORA series. Binnen deze series heeft u de keuze uit diverse modellen in combinatie met verschillende kookplaten. Zo past u het geheel aan op uw persoonlijke voorkeuren. Bekijk de verschillende series en kom erachter welke geschikt is voor uw keuken.

In totaal zijn er vier verschillende BORA series. Binnen deze series heeft…

Lees verder

In totaal zijn er vier verschillende BORA series. Binnen deze series heeft u de keuze uit diverse modellen in combinatie met verschillende kookplaten. Zo past u het geheel aan op uw persoonlijke voorkeuren. Bekijk de verschillende series en kom erachter welke geschikt is voor uw keuken.

De 5 voordelen van BORA

De handige afzuigsystemen van BORA bieden u diverse voordelen. Wij zetten de vijf belangrijkste voordelen hier voor u op een rijtje.

1. Frisse lucht

Het effectieve afzuigsysteem zorgt ervoor dat u voortaan geniet van frisse lucht tijdens het koken. Dit voorkomt ook direct dat sterke etensgeuren in uw kleding blijven hangen na het koken. Zo wordt u niet overwelmt door geuren en blijft ook de ruimte fris ruiken. Hoe lekker de maaltijd ook is die u aan het bereiden bent, niets is zo fijn als een fris ruikende keuken.

2. Vrij zicht

Doordat de afzuigsystemen van BORA verwerkt zijn in de kookplaat, heeft u niet langer last van een afzuigkap boven uw hoofd. Dit zorgt voor meer ruimte in de keuken en draagt bij aan de open uitstraling. Vooral bij een kookeiland zult u direct verschil merken in het uiterlijk van uw keuken. Nog een fijne bijkomstigheid: het stoten van uw hoofd tegen de afzuigkap is ook verleden tijd.

3. Rust tijdens het koken

Geruisloze afzuiging zorgt voor rust en stilte tijdens het koken. Zo wordt u niet langer omringd door geluiden van het afzuigsysteem en kunt u gezellig deelnemen aan de gesprekken van uw gezin of met vrienden. Ook het in de gaten houden van kinderen wordt hierdoor makkelijker: u hoort het direct als ze kattenkwaad uithalen.

4. Hoog reinigingscomfort

Om een effectieve afzuiging te behouden, moet het systeem ook regelmatig schoon worden gemaakt. Het BORA afzuigsysteem haalt u eenvoudig uit elkaar, waarna u de losse delen in de vaatwasser plaatst. Een kind kan de was doen.

5. Jarenlang kookplezier

Bij de BORA kookplaat wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze materialen garanderen u hoge functionaliteit, duurzaamheid en dus jarenlang kookplezier! 

Kom langs voor een BORA demonstratie

Wilt u meer weten over het merk BORA of de verschillende producten? Kom bij ons langs en laat u adviseren door een van onze adviseurs! Bovendien kunnen we u ook een demonstratie geven, waardoor u met eigen ogen kunt zien hoe kookdampen worden afgezogen door de BORA afzuigsystemen.