Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Mandemakers Individual Orchidea zwart

Mandemakers Individual

Het blijft imposant, zo’n mooi dik marmer werkblad! Wat direct opvalt is de gouden Quooker Pro3 kraan en de spoelbak in hetzelfde exclusieve marmer als het werkblad. En met PITT cooking heeft u de ultieme vrijheid die u als thuiskok wenst. Deze losse gaskookpitten kunnen in elk werkblad

Lees verder

Het blijft imposant, zo’n mooi dik marmer werkblad! Wat direct opvalt is de gouden Quooker Pro3 kraan en de spoelbak in hetzelfde exclusieve marmer als het werkblad. En met PITT cooking heeft u de ultieme vrijheid die u als thuiskok wenst. Deze losse gaskookpitten kunnen in elk werkblad worden geïntegreerd en naar wens worden geplaatst.

De luxueuze keuken apparatuur van Gaggenau laten de ruimte optimaal werken en zijn gecentreerd in de kastenwand verwerkt. De combi stoomoven heeft diverse bereiding functies, zodat u de heerlijkste maaltijden kunt klaarmaken. En al uw verswaren? Die bewaart u in de ruime koelvriescombinatie van Gaggenau. 

Deze keuken is tevens voorzien van veel opbergmogelijkheid. Er is namelijk voldoende opbergruimte in de kastenwand en ook het grote eiland biedt volop gebruiksgemak. Zo is het kookeiland rondom voorzien van brede lades voor al
uw voorraad, bestek en kookgerei.

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.