Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

BeauxArts

SieMatic

Verfijnde elegantie en gezellige huiselijkheid zijn niet tegenstrijdig. SieMatic Classic staat voor een fijnzinnig ontwerp met extravagante elementen. Glas en glans zorgen voor lichtheid en transparantie, geprofileerde fronten voor klassieke esthetiek. De kwaliteit van SieMatic

Lees verder

Verfijnde elegantie en gezellige huiselijkheid zijn niet tegenstrijdig. SieMatic Classic staat voor een fijnzinnig ontwerp met extravagante elementen. Glas en glans zorgen voor lichtheid en transparantie, geprofileerde fronten voor klassieke esthetiek. De kwaliteit van SieMatic interieurconcepten en de expertise van uw SieMatic adviseur maken het mogelijk alles naar uw eigen smaak te combineren: materialen, vormen en kleuren, licht en donker, mat en glanzend, koel en warm. Hier bijvoorbeeld zorgen de hoge kasten in glanzend ebony met donkerbruine legbodems voor een elegant contrast met het wit van de onderkasten en het eiland. De gehele ruimte is keuken en straalt toch een representatieve, huiselijk elegante sfeer uit.

Bekijk hier rechts alle verschillende keukens van SieMatic Classic BeauxArts.

De getoonde keukenopstelling kan afwijken van wat u ziet in de showroom. Vraag één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

  • Persoonlijk advies op maat
  • We nemen alle tijd voor uw nieuwe keuken
  • De laatste keukentrends
  • Met huisgemaakte appeltaart en een glimlach

Wilt u advies over alle mogelijkheden?

Plan dan een adviesgesprek. Op basis van uw wensen maken we voor u een vrijblijvend en passend 3D ontwerp en berekenen we de prijs van uw keuken.