Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Image store Kaatsheuvel

1. Ontdek SieMatic in Kaatsheuvel

Het topmerk SieMatic is al sinds 1929 een begrip in de keukenbranche. Niet zo gek ook; SieMatic keukens zijn geliefd om hun strakke lijnen, perfect uitgewerkte details en vooral om hun onovertroffen kwaliteit. Bij Mandemakers Keukens Kaatsheuvel kunt u alles wat de wereld van SieMatic te bieden heeft zien, voelen en ervaren. In de SieMatic Wereld maakt u kennis met de allernieuwste keukens in compleet ingerichte stijlkamers, alle mogelijke materialen en uitvoeringen en de nieuwste apparatuur en accessoires. Een indrukwekkend en uniek stuk in de winkel in Kaatsheuvel, dat in Nederland verder nog nergens zo te zien én te beleven is.

Eric de Schepper vestigingsmanager

Ontdek de SieMatic Image Store in Kaatsheuvel

Eric de Schepper - Vestigingsmanager
Bezoek ons in onze virtuele showroom!

2. Wereldprimeur SieMatic Urban

Altijd de nieuwste collectie bij Mandemakers Keukens

De innivatieve Urban-style werd in 2015 voor het eerst als preview geintroduceerd op de internationale meubelbeurs in Keulen. Mandemakers Keukens heeft de internationale primeur en neemt de veelbesproken SieMatic Urban nu als eerste op in de presentatie. Kom de Urban Collectie ervaren in de SieMatic Image Store bij Mandemakers Keukens Kaatsheuvel.

3. Ervaar alle SieMatic stijlwerelden

Ieder mens is anders, elke SieMatic ook. Ontdek bij Mandemakers Kaatsheuvel nieuwe speelruimte voor al uw ideeen. Met de bijzondere mogelijkheden die SieMatic biedt, creeert u uw keuken volledig naar uw persoonlijke smaak: puristisch, urban of klassiek.

Pure

SieMatic Pure

Het elegante, minimalistische design van de meubelen uit de SieMatic lifestyle Pure brengt tot uitdrukking wat werkelijk belangrijk is: de blijvende waarde van de geslecteerde materialen en de precieze afwerking tot in het kleinste detail. 

Classic

SieMatic Classic

Componeren is een kunst - ook biji interieurdesign. Met dit ingedachten is de wereld van SieMatic Classic ontstaan, met mogelijkheden die veel verder gaan dan het traditonele keukenontwerp en alle ruimte voor uw eigen interpratie. Zo verbindt u oude en nieuwe waarden op elegante wijze tot uw persoonlijke klassieke interieurdesign. 

Urban

SieMatic Urban

Wat maakt de SieMatic lifestyle Urban zo veelzijdig en uniek? Het is de onconventionele, intuïtief werkende tegenstelling van met zorg geselecteerde objecten en thematische contrasten: spannend en rustig, vreemd en vertrouwd, bescheiden en uitbundig, rommelmarktvondst en designklassieker. SieMatic lifestyle Urban is een design waarin alles mag. 

4. Bezoek onze showroom en beleef de wereld van SieMatic

Maak een afspraak in Kaatsheuvel

U kunt zelfs een afspraak plannen buiten openingstijden

Plan uw route naar onze showroom in Kaatsheuvel

U bent altijd welkom bij Mandemakers Keukens