Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw

Waar kan ik u mee helpen?

Stel uw vraag of neem gewoon een kijkje door onze collectie....

Populairste zoektermen: SieMatic Witte keuken Mandemakers Kaatsheuvel

U geeft uw wens aan. Wij tonen de juiste keuken.

Mijn voorkeuren

Selecteer kleur

Uw budget

Keukengebruik

Mandemakers blog

 • button

Grijze keukens: dé trend op het gebied van keukens

Grijze keukens zijn dé trend van het moment. Maar het ene grijs is het andere grijs niet: er zijn namelijk wel meer dan 50 tinten grijs. Mandemakers biedt allerlei kleuren en mogelijkheden op het gebied van grijze keukens. We helpen u graag met het samenstellen van uw unieke, grijze keuken!

 • button

Nieuw van AEG: vaatwasser glazenrek

Wijn- en champagneglazen in de vaatwasser zetten blijft een vervelend klusje. Hoe u het ook probeert, echt stevig staan ze vrijwel nooit.

 • button

Hoekkasten: Geluk zit in een klein hoekje

Goede en efficiënte opbergruimte in de keuken is erg belangrijk en kan u een boel frustratie besparen. Met handige hoekkasten maakt u optimaal gebruik van alle – ja, álle – aanwezige ruimte.

 • button

Nieuw: keukens van Fenix materiaal

Als keukenzaak zijn wij altijd bezig met het ontdekken van de nieuwste mogelijkheden met betrekking tot keukens. Keukens van Fenix zijn hier een voorbeeld van. Fenix is een nieuw materiaal dat sinds kort ook toegepast wordt in keukens. We vertellen u graag meer over dit innovatieve en bovendien praktische materiaal.

Gratis keukenboek?

Een gratis & extra dik inspiratie boek. Vol met mooie keukens!

 • 100 pagina’s aan keukens en tips

Gratis keukenboek?

Een gratis & extra dik inspiratie boek. Vol met mooie keukens!

 • 100 pagina’s aan keukens en tips
 • button

Top 5 trends in tegelachterwanden

Tegels op de achterwand van uw keuken is over het algemeen nog steeds het meest praktisch. Dankzij de vele mogelijkheden waar u vandaag de dag uit kunt kiezen, kunt u de achterwand helemaal aan de stijl van uw keuken aanpassen. Gaat u voor een neutrale, effen tegel of bent u op zoek naar een vrolijk patroon dat uw keuken een uniek karakter geeft? Om u te helpen bij het opdoen van inspiratie hebben we per keukenstijl een mooi voorbeeld voor u uitgezocht.

 • button

Afzuigunit in kookplaat: werkt dat nu echt?

Op televisie en in keukenshowrooms zien we steeds vaker dat de afzuigunit in de kookplaat verwerkt wordt: een moderne innovatie in de keukenwereld. Ondanks de toenemende populariteit vragen veel mensen zich af of dit nu eigenlijk wel een goed alternatief is en wanneer men dit type afzuigkap kan overwegen. Om u hier een goed beeld van te geven, vertellen we in dit blog alle ins en outs over dit hippe afzuigsysteem.

 • button

5 slimme keukenkasten: voor een efficiënt gebruik van de ruimte

Keukenfabrikanten worden steeds innovatiever op het gebied van keukenkasten. Keukenkasten bieden hierdoor extra gebruiksgemak en daarnaast meer ruimte, wat extra handig is voor kleine keukens. In dit blog bespreken we de vijf meest innovatieve keukenkasten en de bijbehorende kenmerken, want u wilt toch ook zo efficiënt mogelijk met de ruimte in uw keuken omgaan?

 • button

Keukenkasten op pootjes: maak kennis met de SieMatic 29

Alles op pootjes wordt vandaag de dag steeds populairder. Denk maar aan bedden, banken en bijzettafeltjes. Poten mogen gezien worden. Deze trend zien we ook bij keukens: keukenkastjes op poten zijn terug van weggeweest. Een goed voorbeeld van zo’n keukenkast is de losse buffetkast binnen de SieMatic Urban lijn: een kast die niet voor niets razend populair is.

 • button

Kokend water kraan: welke zijn er en wat zijn de voordelen?

Een kokend water kraan is erg handig in de keuken. Wachten op kokend water is hiermee namelijk voorgoed verleden tijd. Omdat een kokend water kraan nog steeds vrij prijzig is, is het de moeite waard om goed over deze aanschaf na te denken. Twijfelt u nog? Dan helpt dit blog u met deze keuze!

 • button

Een merkkeuken of huismerk: waar kiest ú voor?

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe keuken zult u een keuze moeten maken tussen een merkkeuken of een keuken van een huismerk. Bij Mandemakers Keukens merken we dat veel keukenkopers het lastig vinden om hier tussen te kiezen. Reden genoeg om u wat meer informatie te geven over de verschillende merken in ons assortiment en ons huismerk, ook wel de Mandemakers Collectie genoemd.

3D Ontwerpen

Ontwerp nu gratis & snel uw droomkeuken!

 • Met meer dan 30 opstellingen
 • button

Uw keuken opknappen of toch een nieuwe keuken?

Droomt u al een tijdje van een nieuwe keuken, maar twijfelt u nog vanwege bijvoorbeeld het budget? Dan bent u niet de enige. Een nieuwe keuken is nu eenmaal een grote uitgave, dus het is logisch dat u hierover twijfelt. Daarbij kan het opknappen van uw huidige keuken ook al een heel nieuwe uitstraling aan uw keuken geven. Om u te helpen kiezen tussen een nieuwe keuken en een opknapbeurt hebben we voor beide opties enkele mogelijkheden op een rij gezet.

3D Ontwerpen

Ontwerp nu gratis & snel uw droomkeuken!

 • Met meer dan 30 opstellingen