Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw
Koeling trends

Trends op het gebied van koeling

Geplaatst op: 29 oktober 2018

Koelkasten en vriezers zijn essentiële onderdelen van iedere keuken. Net als iedere andere soort keukenapparatuur zijn er ook bij koelkasten constant nieuwe ontwikkelingen. Nieuwe en geavanceerde technologieën worden toegepast om de apparatuur nog beter te laten functioneren. Bovendien ontstaan er ook telkens nieuwe trends, waardoor het aanbod blijft groeien. In deze blog leest u alles over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van koelen.

De side-by-side koelkast

Een type koelkast dat we steeds vaker terugzien is de side-by-side koelkast, ook wel bekend als de Amerikaanse koelkast. Dit ruime model heeft de beschikking over een tweedeurssysteem en is voorzien van diverse handige snufjes. Zo bestaan er zelfs modellen met een water- en ijsklontjesdispenser. Ook wat betreft de indeling zijn er vele mogelijkheden. De Amerikaanse koelkast staat bekend om een zeer ruime inhoud, waardoor deze vooral geschikt is voor grote gezinnen. Afhankelijk van het merk wat u kiest, zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft de indeling van de koelkast. Siemens, Samsung en vele andere A-merken hebben side-by-side koelkasten in het assortiment. Het merkenoverzicht van Mandemakers Keukens bekijkt u hier.

Andere trends

Naast de side-by-side koelkasten zijn er meerdere trends op het gebied van koelen. Wat dacht u van energiezuinige koelkasten? In de huidige samenleving wordt het steeds belangrijker om aandacht te besteden aan uw energiegebruik en daar spelen de keukenmerken handig op in. U vindt hierdoor steeds vaker koelkasten met energielabel A+++. Bovendien worden de koelsystemen steeds efficiënter, waardoor etenswaren beter bewaard blijven onder de ideale omstandigheden. Speciale koelzones voor bijvoorbeeld groenten en fruit of vis- en vleeswaren zorgen ervoor dat specifieke productsoorten op de perfecte temperatuur gekoeld worden. Tot slot is de krijtkoelkast van Smeg een gezellige en praktische toevoeging aan uw keuken. Op het krijtvak van de koelkast schrijft u persoonlijke berichten aan uw gezinsleden, een boodschappenlijstje of andere belangrijke notities.

De nieuwste koelingtrends zelf bekijken?

Wilt u de nieuwste trends op het gebied van koeling zelf bekijken? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Hier bekijkt u ons uitgebreide assortiment op uw gemak. Voor vragen en advies kunt u terecht bij een van onze professionele keukenadviseurs. Zij staan u graag te woord en helpen u met het maken van de juiste keuze.